Mindenmás

Napi pakk: napsütéses időjárással startol az újabb hét Szegeden, ma katonai menetoszlopokkal találkozhatunk a vármegye útjain

Nem kimondottan téli időjárással indul az újabb hét Szegeden, ugyanis napközben javarészt a napsütés lesz jellemző, sőt, akár még 7 fokig is melegedhet a levegő. Ma ünnepli születésnapját Brad Pitt, amerikai színész, katonai menetoszlopokkal találkozhatunk ma Csongrád-Csanád vármegye útjain. Itt a hét legelső Napi pakkja, jó reggelt, tarts velünk ma is!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Auguszta, Mária, Dezső és Töhötöm nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • Ma 77 éves Steven Spielberg Oscar-díjas filmrendező (Schindler listája, Jurassic Park, E.T.).
  • Ma 60 éves Brad Pitt amerikai színész (Blöff, Interjú a vámpírral, Hetedik).
  • Ma 80 éves Keith Richards, a Rolling Stones együttes gitárosa.
  • Ma 43 éves Christina Aguilera, amerikai énekesnő

NAPSÜTÉSES IDŐJÁRÁS ÉS 7 FOK VÁR MA RÁNK SZEGEDEN

Napsütéses időjárással indul az újabb hét Szegeden, csapadék nem valószínű, napközben pedig akár 7 fokig is melegedhet a levegő a Napfény városában.

Hétfőn sok napsütés ígérkezik, de az ország északkeleti, keleti harmadán többfelé beragadhat a pára, a köd, valamint a rétegfelhőzet. Csapadék nem várható, de a párás, ködös tájakon szitálás, a reggeli órákban ónos szitálás előfordulhat. Nem lesz jelentős a légmozgás. A borongós, tartósan párás, ködös tájakon 1 és 6, máshol 7 és 11 fok közötti maximumokat mérhetünk.

KATONAI MENETOSZLOPOKKAL TALÁLKOZHATUNK MA CSONGRÁD-CSANÁDBAN

Katonai menetoszlopokra és megnövekedett katonai jelenlétre kell számítani Hódmezővásárhely és Maroslele térségében hétfőn. Mint kiemelték, a Magyar Honvédség Kinizsi Pál 30. Páncélozott Gyalogdandár katonái kiképzése miatt 2023. december 18-án (hétfő) 14:00 és 2023. december 20-án (szerda) 16:00 óra között katonai gép- és harcjárművekből álló menetoszlopokra, valamint megnövekedett katonai jelenlétre és hanghatásra kell számítani az említett térségekben.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb