Szegedi ArcokVideo365

Ha iPhone-od betegeskedik, vagy beújítanál egy új kiegészítővel: fantasztikus nyitási és karácsonyi kedvezményekkel vár Szeged legújabb Apple szervize, az IFixed a Széchenyi téren

Manapság el sem tudjuk képzelni életünket okostelefonjaink nélkül: azon dolgozunk, szórakozunk, tartjuk a kapcsolatot szeretteinkkel, így nem csoda, ha bármi baj történik velük, a lehető leggyorsabban szeretnénk, ha megoldódna a probléma. Az IFixed Apple Szerviz & Kereskedés mindenre elszánt, szakértő csapata már két éve sebészi pontossággal javítja és varázsolja szinte újjá készülékeinket Mars téri üzletükben, ami mellett a mai napon megnyitották második boltjukat is, az Apple termékek és iPhone-ok legújabb mekkáját, a Széchenyi tér 8 szám alatt. A nyitáskor mi is az üzletben jártunk, ahol Varga Zoltán ügyvezetővel beszélgettünk.

Egy álom vált valóra a Széchenyi téri bolt megnyitásával, kezdte történetüket Zoli. Mint elmesélte, a szerelem 5-6 éve kezdődött, amikor belevetette magát az iPhone-ok világába, s először csak otthonról kezdte javítgatni az Apple készülékeket. Mivel egyre többen fordultak hozzá orvoslásra szoruló készülékeikkel, adva volt a követkető lépés, hogy nyissanak egy saját üzletet. Így született meg először a Mars tér 6 szám alatti Apple paradicsom. Zolinak azonban mindig az volt az álma, hogy a belváros szívében nyisson boltot, így, amikor lehetősége nyílt a Széchenyi téren kibérelni egy helyiséget, kapva kapott az alkalmon és a mai nappal megnyitotta kapuit legújabb Apple szerviz és kereskedésük.

AKKUMULÁTOR VAGY HÁTLAPCSERE, AZ IFIXED-NÉL NEM GOND

Mint Zoli elárulta, legyen szó iPhone-ról, iPad-ről, vagy akár Apple Watch-ról, nem akadt még olyan probléma, amit ne tudnának megoldani, ezen kívül rengeteg kiegészítővel is készülnek, hogy igazán egyedivé varázsolhasd készülékedet. Így a Széchenyi téri üzletben bizalommal fordulhatsz az IFixed csapatához, ha:

  • akkumulátor, vagy kijelző cserére van szükséged,
  • vagy, ha hátlapcserére, melyhez rendelkeznek egy lézergéppel, mellyel villámgyors eredményt érnek el, ráadásul gyári minőségben,
  • karceltávolító gépüknek köszönhetően pedig Apple Watch készüléked körülbelül 15 perc alatt újjá varázsolják neked, s ami a legjobb, mindezt a kijelző csere árának töredékéért kérheted.

PRÉMIUM HASZNÁLT TELEFONOK EGY ÉV GARANCIÁVAL

Lehet, hogy sokan nem tudják, de az IFixed csapata nem csak a szervizelésben van nagyon otthon, hanem szép, prémium használt telefonjaik is csak rád várva sorakoznak a polcokon. „Megéri tőlünk vásárolni, mert egy év garanciát vállalunk a készülékeinkre. Gyakorlatilag, ha valamilyen meghibásodásod van, akkor úgy, mint az Apple, egy éven belül megjavítjuk számodra. Ha véletlen nem tudjuk megjavítani, amire egyébként még nem volt példa, akkor adunk egy másikat helyette” – árulta el az ügyvezető.

VÁRNAK A NYITÁSI ÉS KARÁCSONYI KEDVEZMÉNYEK

Azt is megtudtuk, hogy most duplán megéri a Széchenyi téri IFixed üzletbe betérni, hiszen a srácok elhalmoznak bennünket nyitási és karácsonyi kedvezményekkel is:

  • nyitási akciójukban a december 24-ig behozott hibás töltőkábeleket 500 Ft-ért vadiúj töltőkábelekre cserélik ki,
  • karácsonyi akciójuk keretében pedig a 3000 Ft-os fóliákat mindössze 300 Ft-ért teszik fel a készülékekre.

„Minden készülékre tartunk készleten fóliát, amit egy speciális géppel vágunk méretre. Lehet szó Nokiáról, Samsung-ról, iPhone-ról, körülbelül 5 perc alatt rá tudjuk vágni bármelyiket, egészen a karcállótól, az ütésálló, önjavító fóliáig. Ezeket is karácsony alkalmából kedvezménnyel fogjuk adni december 24-ig” – tudtuk meg Zolitól, aki abba is beavatott bennünket, készülékeink védelme nem merül ki ennyiben.

KAMERAVÉDELEM, MELYRŐL NEM SZABAD ELFELEDKEZNI

„Nagyon sokan meg vannak győződve róla, hogy vesznek egy jó üvegfóliát és tokot, és az elegendő védelem, de arra senki nem gondol, hogy a kamerájukat milyen könnyen be tudják törni. Ezért javaslom vásárlóinknak, hogy a kameravédelemre is gondoljanak” – árulta el Zoli, akitől karácsonyi ajándékra is kaptunk egy tuti tippet, amivel nem lőhetünk mellé. Üzletükben ugyanis egyedi tokokat is nyomtatnak, ahol a megajándékozandó személy döntheti el, hogyan is nézzen ki kiegészítője, így biztosan az ő ízlésének megfelelő darab kerülhet a fa alá.

Ne feledd, ha Apple készüléked orvoslásra szorul, vagy csak beújítanál egy új kiegészítővel, magadnak, vagy akár szerettednek a karácsonyfa alá, az IFixed Apple Szerviz & Kereskedés most már új üzletükben is vár a belváros szívében, a Széchenyi tér 8 szám alatt, minden hétköznap 10-18 óráig.

Operatőr: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb