Sport

A fukuokai csodacsapat, vagyis Olasz Annáék is felkerültek az Év Sportolója Gála tízes listájára

Mint ahogy korábban megírtuk, Nádas Bence, Kuli István és Suba Róbert is jelölt az Év Sportolója elismerésre, de még nincs vége a szegedi esélyesek listájának. Mint a Szegedi Úszó Egylet közösségi oldalán tudatta, a fukuokai csodacsapat, vagyis Olasz Annáék is felkerültek az Év Sportolója Gála tízes listájára.

Mint írták, az “egyéni sportágak csapatai” kategóriában a világbajnoki ezüstérmes nyílt vízi kvartett (Olasz Anna, Fábián Bettina, Rasovszky Kristóf, Betlehem Dávid) is jelölést kapott az M4 Sport gálájára.

A Magyar Sportújságírók Szövetségének tagjai 66. alkalommal szavazhatnak az év legjobbjaira, amelynek szűkített, tízes listáját ma tették közzé. A szűkített hármas listát december 28-án jelentik be.

JANUÁR 8-ÁN LESZ A DÍJÁTADÓ GÁLA

A Magyar Sportújságírók Szövetsége 2024. január 8-án, hétfőn, a tavalyihoz hasonlóan szintén a budapesti Operaházban rendezi meg a 66. M4 Sport – Az Év Sportolója Gála 2023 televíziós díjátadót.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás és fotó: Szegedi Úszó Egylet FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb