Közélet

Katonai menetoszlopokra, megnövekedett katonai jelenlétre és hanghatásra is figyelmeztet a Magyar Honvédség Csongrád-Csanádban

Katonai menetoszlopokra és megnövekedett katonai jelenlétre kell számítani Hódmezővásárhely és Maroslele térségében – közölte szerkesztőségünkkel az MH Kinizsi Pál 30. Páncélozott Gyalogdandár kommunikációs részlege.

Mint kiemelték, a Magyar Honvédség Kinizsi Pál 30. Páncélozott Gyalogdandár katonái kiképzése miatt 2023. december 18-án (hétfő) 14:00 és 2023. december 20-án (szerda) 16:00 óra között katonai gép- és harcjárművekből álló menetoszlopokra, valamint megnövekedett katonai jelenlétre és hanghatásra kell számítani az említett térségekben.

A Magyar Honvédség kéri a lakosságot, hogy a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a katonai menetoszlopokat, ezzel is segítve azok biztonságos és folyamatos haladását.

A közlemény szerint a Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb