MindenmásVideo365

Szeged mellett épül időseknek lakópark: a Zengő Alföld Kft. ügyvezetője az épülő házak között nyilatkozott nekünk

A Sziget Lakópark több, mint egy átlagos lakópark Szeged szomszédságában. Ez egy olyan hely, ahol az idősek igazi közösséget, biztonságot és kényelmet találnak. Nemrég beszélgettünk Ljubomirral, a több, mint 20 éves Zengő Alföld Kft. ügyvezetőjével, aki a park egyik kivitelezője. Elárulta, hogy az ötlet, egy ilyen típusú lakópark létrehozására, egy alapos piackutatás eredményeként született meg.

Európában és hazánkban is hatalmas igény mutatkozik a gondozással egybekötött lakhatásra az idősek körében. A Sziget Lakópark pont ezt a rést tölti be, egy olyan helyet kínálva, ahol az életüket leélt idősek békében és biztonságban élhetnek egy támogató közösségben. Ljubomir hangsúlyozta, hogy a park minden aspektusa az idősek igényeire lett szabva, hogy a lakók úgy érezzék: ez a hely éppen nekik épült.

A park nem csak otthonokat kínál, hanem egy aktív közösséget is, ahol a lakók részt vehetnek közös programokban, baráti találkozókban, vagy csak élvezhetik a természet közelségét. A modern, kulcsrakész otthonok, a 24 órás felügyelet és a különféle kényelmi szolgáltatások – mint például házhoz szállított étkezés vagy személyre szabott takarítás – mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a Sziget Lakópark lakói minden napjukat gondtalanul élhessék.

Az ár természetesen az egyik legfontosabb tényező, és itt is meglepődtünk: az első lakásokat 28,9 millió forintért értékesítették. Ebben a konstrukcióban még van eladó ház, legalábbis akkor amikor a cikket írtuk. Befektetésnek is tökéletes, hiszen az ingatlan a saját tulajdonunkba kerül. Ha többet szeretnél megtudni, vagy érdekelnek a részletek, nézd meg a WEBOLDALUKAT és fordulj bizalommal a Sziget Lakópark értékesítési csapatához:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb