Sport

Szegediek az élen: Nádas Bence, Kuli István és Suba Róbert is jelölt az Év Sportolója elismerésre

Hétfőn hozták nyilvánosságra, hogy a különböző kategóriákban 2023-ban kik lehetnek az Év Sportolói, vagyis versenghetnek az év legjobbjának járó díjért a 66. M4 Sport – Az Év Sportolója Gálán. Büszkeségünkre pedig több szegedi, Nádas Bence, Kuli István és Suba Róbert is jelölt az elismerésre, tudatta közösségi oldalán a Szegedi Vízisport Egyesület.

Mint írták, Nádas Bence a férfi kajak négyessel (Kuli Istvánnal, Csizmadia Kolossal és Tótka Sándorral), valamint Kopasz Bálinttal párosban is jelölt a díjra, míg a férfi fogyatékos sportolók tízes listájára felkerült Suba Róbert is.

DECEMBER 28-ÁN SZŰKÍTIK A LISTÁT

Mint a Nemzeti Sport írta, a szervezők képviseletében Szöllősi György, a Magyar Sportújságírók Szövetségének elnöke, a lap főszerkesztője a nagyszabású esemény előtt három héttel, hétfő délelőtt a közmédia élő adásában jelentette be a kategóriák tíz-tíz jelöltjét. Kiderült, kik közül kerül ki az Év férfi sportolója, az Év női sportolója, az Év edzője, valamint az Év csapata hagyományos csapatsportok és egyéni sportágak kategóriájában. A sportújságírói voksokat követően december 28-án szűkül a lista három-három jelöltre.

JANUÁR 8-ÁN LESZ A DÍJÁTADÓ GÁLA

A Magyar Sportújságírók Szövetsége 2024. január 8-án, hétfőn, a tavalyihoz hasonlóan szintén a budapesti Operaházban rendezi meg a 66. M4 Sport – Az Év Sportolója Gála 2023 televíziós díjátadót.

Forrás: Szegedi Vízisport Egyesület FB/nemzetisport.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb