MindenmásVideo365

Kellemes ünnepeket kíván a MERKBAU Zrt.! Imádtuk, hogy ebben az évben sok MERKBAU pillanatról írhattunk!

Ahogy közeledik az év vége, a MERKBAU Zrt. csapata ünnepi jókívánságukat küldi mindenkinek. 2023 izgalmas év volt a MERKBAU számára, tele különleges akciókkal és fejlesztésekkel, amelyekről örömmel számoltunk be nektek. Meg is mutatunk ezek közül párat, mert olyan sok volt, hogy szinte lehetetlen mindent leírni.

Szeptemberben látogattunk ki a MERKBAU szegedi építőcenterébe, ahol meglestük az SW Umwelttechnik térkő napokat. Az eseményen Varga Boglárkával, az SW Umwelttechnik magas- és kertépítési irodavezetőjével készítettünk interjút, aki elárulta, hogy a minőség nem feltétlen jár magas árakkal térkövek tekintetében. A MERKBAU egyébként egy páros wellness hétvégét is kisorsolt Nektek a 4 csillagos velencei Resort & Spa-ba. Ha még nem láttad az erről készült videónkat, akkor itt megnézheted:

A MERKBAU Zrt. nem csak kiváló termékeket kínált, hanem különleges ajándékokat is biztosított azoknak, akik a Leier minőségi építőanyagait használták. Egy legalább 100 m² alapterületű családi ház építése esetén a MERKBAU ajándékba adott 100 m² Leier Kaiserstein térkövet, valamint további ajándékokat, mint például kerítésköveket azoknak, akik a Leier mesterpanelt vagy klímafödémet választották​​. Ez a lehetőség 2024.12.31-ig tart.

Az egyik kedvenc videónk az volt, amikor a MERKBAU Zrt. szegedi Építőcenterében bepillantást nyerhettünk abba, ahogy a szakképzett mesterek őrületes rutinnal dolgoznak az óriás méretű burkolólapokkal. Miközben már javában folyt a munka, az attrakcióról Berkecz Rolanddal, a szegedi üzlet centervezetőjével és Forgó Mónikával, a cég csempe-szaniter csoportvezetőjével beszélgettünk. Ha nem láttad itt nézheted meg, ha már láttad nézd meg újra:

A MERKBAU Szegedi Telephelye és Elérhetőségei

A MERKBAU szegedi építőcenter címe: 6728 Szeged, Wimmer Fülöp utca 6. A center 2012-ben nyitott meg és azóta a város egyik vezető építőanyag-kereskedésévé vált. A széles termékkínálat mellett szolgáltatásaik között megtalálható a színkeverés, anyagszámítás, költségkalkuláció, házhoz szállítás, kivitelező ajánlás és szaktanácsadás​​​​​​. Kapcsolatfelvételhez hívjátok a +36 62 555 014-es telefonszámot, vagy írjatok a [email protected] címre.

Összefoglalva, a MERKBAU Zrt. 2023-as éve tele volt kiváló akciókkal, amelyek nemcsak a vásárlók otthonait szépítették meg, de különleges ajándékokkal és élményekkel is gazdagították őket. Köszönjük, hogy velünk tartottatok ebben az izgalmas évben, és igyekszünk a jövőben is folyamatosan beszámolni az akciókról és nyílt napokról, így nem maradtok le egyikről sem. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb