Kikapcs

Táncoljunk át együtt 2024-be, Gömöri Krisztiánnal: frenetikus partival búcsúztathatod az óévet a Pick Arénában, exkluzív interjú a Szegedi Nemzeti Színház művészével

Szinte hihetetlen, de már csak heteink vannak hátra 2023-ból. Eltelt egy újabb év, mely során számtalan új élményt és emléket gyűjthettünk, így már csak egy fergeteges szilveszteri buli maradt hátra, amivel feltehetjük az i-re a pontot. Tudunk is egy tuti tippet, amivel méltóképp elbúcsúztathatod ezt az évet: december 31-én ugyanis óriási szilveszteri partira készül a szegedi Pick Aréna, ahol igazi dínom-dánom, finom ételek és italok garmadája vár rád, nem utolsó sorban pedig együtt köszöntheted az újévet a Szegedi Nemzeti Színház művészével, Gömöri Krisztiánnal, aki az est házigazdájaként gondoskodik arról, hogy biztosan felejthetetlen legyen számodra 2023 utolsó és 2024 első napja. A frenetikusnak ígérkező szilveszteri mulatságról Gömöri Krisztiánnal beszélgettünk.

December 31-én este hat órakor kitárulnak a szegedi Pick Aréna kapui. Ezúttal nem egy izgalmas Pick meccsnek lehetünk szemtanúi, sokkal inkább egy hatalmas, közös szilveszteri bulinak, ahol minden adott lesz a hajnalig tartó mulatsághoz, hiszen:

  • a zenét a Zsomboys Együttes szolgáltatja, akik garantáltan mindenkit a táncparkettre csábítanak,
  • korlátlan étel és italfogyasztás vár, hogy hasad is kényeztethesd és poharad se ürüljön ki sosem az est folyamán,
  • s, hogy fokozzuk a hangulatot, az est házigazdájaként Gömöri Krisztián, a Szegedi Nemzeti Színház művésze gondoskodik a felejthetetlen szórakozásról, sőt, ahogy a színész elárulta, meglepetéssel is készül az est vendégeinek.

ESEMÉNYDÚS LESZ AZ ÉV VÉGE A MŰVÉSZ SZÁMÁRA

Gömöri Krisztián azt is elárulta, eseménydús lesz számára az év vége: december 29-én és 30-án az Egy csók és más semmi című előadásban találkozhatnak vele a nézők a Szegedi Nemzeti Színházban, ugyanakkor már megkezdődtek Szabó Magda híres művének, Az ajtónak a próbái is, de a Matyi elszabadul, avagy sok lúd disznót győz című darabban Döbrögiként is színpadra lép. Úgyhogy a művész egyáltalán nem fog unatkozni december második felében sem, amit egy hatalmas volumenű partival zár a Pick Arénában.

ILYEN HATALMAS VOLUMENŰ SZILVESZTERI PARTIBAN SEM HÁZIGAZDAKÉNT, SEM VENDÉGKÉNT NEM VETT MÉG RÉSZT

„Ekkora szilveszteri partiban még én magam sem vettem részt, sem, mint házigazda, sem, mint vendég, úgyhogy én is nagyon várom már, s arra számítok, hogy egy nagyon jó hangulatú táncos mulatság lesz” – árulta el Gömöri Krisztián, aki abba is beavatott bennünket, meglepetésként ő maga is dalra fakad az est folyamán, operett slágereket hallhatunk majd a művész előadásában.

FANTASZTIKUS ÉTELEK LESZNEK SZILVESZTERKOR, EZÉRT A DÍNOM-DÁNOM UTÁN EDZÉSSEL ÉS DIÉTÁVAL INDÍTJA AZ ÚJÉVET

Addig viszont van még egy karácsonyi ünnep, amikor is a művész családja körében tölti az idejét. Mint elmesélte, várják nagyon a Jézuskát, hiszen van egy négyhónapos kislánya, akinek ez lesz az első karácsonya, így még különlegesebb lesz idén az ünnep.

Gömöri Krisztián azt is elárulta, már megvan az újévi fogadalma is: tervei szerint az ünnepek alatt felszaladt kilók ledolgozásával kezdi az újévet, diétával és sok-sok edzéssel. „Szeretem a hasam, ez az igazság. Sok esetben azért felröppent rám pár kiló, de jöttek olyan szerepek, amiért le kellett adni, előfordult, hogy 10-20 kilót is. Természetesen sikerrel véghez is vittem, de aztán megint egy kicsit az ember jobban belenyúl a hűtőszekrénybe. Ez olyan jojó-effektus. Nyilván a szilveszter is meg fogja egy kicsit dobni a kilókat, hiszen a Pick Arénában fantasztikus ételek várhatók” – mondta el.

TÁNCOLJUNK ÁT EGYÜTT 2024-BE

Egy biztos, szilveszterkor még egy kicsit mindenki elengedheti magát, s a művész is arra biztat minden szegedit, jöjjenek, töltsük közösen az év utolsó estéjét, hiszen a fergeteges hangulat garantált, táncoljunk át együtt 2024-be a Pick Aréna felejthetetlennek ígérkező impozáns partiján.  

Ha te sem szeretnél lemaradni a fergeteges szilveszteri buliról, fogd a családot és a barátaidat és csapjatok le a jegyekre! Mutatjuk is a parti legfontosabb paramétereit:

Szilveszter az Arénában

Helyszín: Pick Aréna, Ludányi Márton Sportcsarnok – Szeged, Felső Tisza-Part 35

Időpont: december 31. 18:00

Jegyek elővételben megvásárolhatók a Kastélykert Fogadóban /06703255499/ és a Vármegye Étteremben /06703260461/
Érdeklődni személyesen vagy telefonon lehetséges.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb