Szegedi ArcokVideo365

Mert adni a legnagyobb öröm: 100 darab paplannal lepte meg a Naturtex Kft. a szegedi Máltai Szeretetszolgálatot

Adni jó és tulajdonképpen még nagyobb örömet jelent, mintha mi kapnánk bármilyen ajándékot, főleg így karácsony környékén. Ezt vallja a szegedi Naturtex Kft. csapata is, akik a mai napon 100 darab paplannal lepték meg a Magyar Máltai Szeretetszolgálat szegedi és csongrádi intézményeit.

Kedd délelőtt hatalmas kocsikon sorakozva álltak a Naturtex paplanjai a cég udvarán, mind arra várva, hogy a Máltai Szeretetszolgálat munkatársai elvigyék őket azoknak, akiknek a legnagyobb szükségük van rá. Mint Gellért Ákostól, a Naturtex Kft. ügyvezetőjétől megtudtuk, a Naturtex életében nagyon nagy szerepet tölt be a társadalmi szerepvállalás, mind a sport területén, mind az adományozás területén.

TÖBB EZER MELEG PAPLANT JUTTATTAK MÁR EL A RÁSZORULÓKNAK

“Az elmúlt években több ezer meleg paplant juttattunk el főleg a téli időszakban többek között az árvízkárosultaknak, idősek otthonába, az ukrajnai háború által sújtott területekre. Nagyon örülünk, hogy most a Máltai Szeretetszolgálatnak is tudunk segíteni, 100 meleg paplannal” – mondta el az ügyvezető. Hozzátette, ezek a paplanok mind-mind extra meleg, téli paplanok, könnyen kezelhető, könnyen mosható termékek, tehát bárhova kerülnek, biztosan örömét fogják benne lelni a használói.

KÉT INTÉZMÉNYBE KERÜLNEK MAJD A PAPLANOK

Czibulya-Oláh Tímea, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat intézményvezetője elmondta, nagyon jó helyre fognak kerülni az adományok. “Itt Szegeden 24 órás Egészségügyi Centrumot működtetünk, ahol betegeket ápolunk, gondozunk, oda fog kerülni a paplanokból, illetve Csongrádon, az idősek bentlakásos intézményébe is juttatunk belőlük” – árulta el Czibulya-Oláh Tímea. Mint beszámolt róla, ilyenkor, karácsonykor nagyobb az adakozó kedve az embereknek, de bíznak benne, hogy jövőre is folyamatosan fognak kapni adományokat. “Igyekszünk kiszolgálni azt a társadalmi kört, akiknek erre a legnagyobb szüksége, legnagyobb igénye van” – árulta el az intézményvezető.

Operatőr: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb