Szegedi Arcok

“Nagyon régen éreztem ezt a flow-t” – az idei évadtól állandó tagként csatlakozott a Szegedi Nemzeti Színház társulatához Ottlik Ádám

Az idei évadtól állandó tagként csatlakozott a Szegedi Nemzeti Színház társulatához Ottlik Ádám színművész, akit a szegedi közönség a Rokonokban, Kardics Soma, a Takarékbank vezérigazgatója szerepében láthatott először. A rá váró feladatokról a teátrumnak mesélt.

Ottlik Ádám már ismerős Szegeden, hiszen két alkalommal is játszott a Szegedi Szabadtéri Játékok színpadán. Mint elmondta, nagyon jól érzi magát városunkban, örül, hogy itt lehet. “A város élhető, a szakmai, szellemi közeg és a társulat is nagyszerű. Boldog vagyok, hogy itt lehetek, nem le-, hanem felszerződhettem Szegedre” – árulta el.

VENDÉGKÉNT ÉRKEZETT A ROKONOKBA, DE MÁR JELEZTE, HOGY SZÍVESEN SZEGEDRE SZERZŐDNE

Elmesélte, a koronavírus-járvány idején Szikszai Rémusz barátját hívta fel azzal, hogy munkát keres, ő pedig javasolta, hogy vegye fel a kapcsolatot a Szegedi Nemzeti Színházzal. Így került vendégként a Rokonokba, majd Barnák László főigazgatóval a jövőről, a tervekről beszélgetve elmondta, hogy szívesen ideszerződne Szegedre, az idei évadtól pedig, legnagyobb örömére, ez meg is valósult.

“NAGYON RÉGEN ÉREZTEM EZT A FLOW-T”

“Nagyon régen éreztem ezt a flow-t, amit itt, és hogy jókor vagyok jó helyen. Szakmailag, emberileg, minden szempontból. Ideális, konfliktusmentes próbafolyamat volt, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Az elkészült produkció pedig szerintem önmagáért beszél, rendkívül erős előadás” – emlékezett vissza a Rokonok próbafolyamatára a színész.

“MINDENT ELJÁTSZOM”

“Mindent eljátszom, nem adtam még vissza szerepet. Az utóbbi években főleg zenés feladatokat kaptam, öt évet a Budapesti Operettszínházban is töltöttem. Nekem az a fontos egy szerepben, hogy legyen benne mit játszani. Ha ez megvan benne, nem számít, hogy még énekelünk vagy ugrabugrálunk is hozzá, a lényeg, hogy hiteles legyen” – vallja Ottlik Ádám, akit a közönség a Rokonok mellett Az eltört korsó című darabban is láthat, a legújabb bemutatója pedig A mosoly országa című Lehár-mű volt, melyet december 15-étől játszanak a Szegedi Nemzeti Színház színpadán.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: szinhaz.szeged.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb