Sport

Zsinórban másodjára is behúzta: ismét Rosta Miklós lett az Év Férfi Kézilabdázója

A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) megválasztotta a 2023-as év legjobb játékosait, tették közre hivatalos honlapjukon. E szerint 2022 után ismét Rosta Miklós, az OTP Bank – Pick Szeged korábbi játékosa, aki jelenleg a Dinamo Bucuresti-nél légióskodik, bizonyult a legjobbnak: őt választották az Év Férfi Kézilabdázójának 2023-ban is, számolt be a Nemzeti Sport.

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége a Szakmai- és Versenybizottság javaslata alapján megválasztotta a 2023-as év legjobb kézilabdázóit.

ZSINÓRBAN MÁSODJÁRA HÚZTA BE A CÍMET ROSTA MIKLÓS

Mint a Magyar kézilabda-válogatott közösségi oldalán írta, a felnőttek között a legjobb női játékos 2020 után ismét a válogatott csapatkapitánya, az FTC-Rail Cargo Hungaria kapusa, Böde-Bíró Blanka lett, míg a férfiaknál a beálló Rosta Miklós (OTP Bank-Pick Szeged, majd Dinamo Bucuresti) 2022 után újra elnyerte a címet.

Rosta Miklós 2023 nyaráig, négy szezonon át erősítette az OTP Bank-Pick Szeged csapatát. Az őszi idény óta viszont már a román Dinamo Bucuresti játékosa.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb