Gasztro

Ha Karácsony, akkor Garden Bistro: fenomenális sültes tálakkal, adventi adománygyűjtéssel és Peter Sramekkel aranyozza be az ünnepeket a Damjanich utcai étterem

Nem gyenge hajrával zárja a 2023-as évet a Damjanich utcai Garden Bistro: az újhullámos étterem extravagáns adventi tálakkal teszi könnyeddé az ünnepi készülődést, a két ünnep között érkezik az Útközband dupla 30. születésnapi koncertje, majd egy előszilveszter Peter Sramekkel, de az SZTE Gyermekklinika kis hőseiről sem feledkeztek meg. Akár csak tavaly, az idén is adományokat gyűjtenek az intézménynek, ha Te is segítenél, még nem késő, irány a Garden!

Annyi minden vár a Damjanich utcában, hogy úgy döntöttünk, tételekbe szedve mutatjuk a menetrendet:

SÜTNI-FŐZNI, SZENT ESTÉRE? FELEJTSD EL, TUDUNK JOBBAT!

Nos, ezt bizony nem kell magyarázni. Ami autóban a Maserati, az sültestálban a Garden. A finomságokat a 06 70 427 3366 számon tudod megrendelni, az előrendeléseket december 21., 15:00 óráig fogadják. A tálakat december 24.-én 11:00-13:30 között lehet átvenni, az adagok gigantikusak, az árak korrektek, a tételek pedig magukért beszélnek:

PETER SRAMEK, ÚTKÖZBAND, KRISZ RUDI

A Szilveszter klassz dolog, de még nagyobbat tud menni egy spontán előszilveszteri buli(ka). Pont egy ilyenre várnak december végén, remek fogásokkal és a már megszokott családias hangulattal. Ott lesz Peter Šrámek is, nomeg egy welcome drink, egy komplett vacsora és egy fenomenális desszert is, mindössze 14 990 Ft-ért.

A menü magáért beszél:

  • A: Zöldfűszeres kéregben sült jérce supreme, tejszínes-parajos gnocchi ágyon, parmezán forgáccsal
  • B: Lassan sült marhapofa gratenburgonyával, rozmaringos jussal cékla ropogóssal
  • Desszert: sajttorta erdeigyümölcs-raguval

Ha a december 29-én esedékes Peter Sramek előszilveszter nem lenne elég, van még a Garden-tarsolyban, igaz, szilveszter utánra:

  • január 27-án a szegedi zenekarok Bon Jovi-ja, az Útközband tart egy 30. születésnapi vacsoraestet,
  • februárban pedig visszatér a legutóbb telt házas estét produkáló Krisz Rudi, immár – homokba rajzolt – farsangi köntösben, az utóbbiról ITT találsz bővebb infót.

A végére hagytuk a leginkább szívmelengetőt: a Garden Bistro idén is adománygyűjtést szervez a Szegedi Gyermekklinikának, ha segítenél, vigyél új gyerekjátékokat a Garden-ben található karácsonyfa alá a héten. December 23-án a srácok személyesen viszik el az összegyűlt kedvességeket a klinikán gyógyuló gyerekeknek.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb