Mindenmás

Addig jár a korsó a kútra: másfél éven keresztül rendszeresen lopott egy férfi üllési és ruzsai tanyákból, most a rendőrök lefülelték

Elfogták az egyenruhások azt a férfit, aki üllési és ruzsai tanyákba tört be rendszeresen, tudatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Az ügyben nyomozás indult.

Mint írták, a megalapozott gyanú szerint egy férfi 2022 második fele és 2023. december 6-a között többször is betört külterületi ingatlanokba, ahonnan horgászfelszereléseket, napelemalkatrészeket, kéziszerszámokat, vízszivattyúkat, háztartási gépeket, nyílászárókat, valamint bútorokat is lopott. Egy udvaron álló gépjárműből két akkumulátort is elvitt.

A rendőrök a nyomozás során azonosítottak egy 29 éves ruzsai lakost, akit előállítását követően december 18-án a Szegedi Rendőrkapitányságon hallgattak ki. Az egyenruhások őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás és fotók: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb