Szegedi ArcokVideo365

Legszegedibb Szegediek best of: Csatai Gergő, a Legszegedibb Művész: “a szegediektől elismerést kapni mindig szívmelengetőbb és mindig egy kicsit izgulósabb

Két hónap izgalom és szavazatoktól izzó szerverek után december 9-én eljött a nap, amit vártunk: a 2023-as Prágai Látszerészet + Boutique Optique bemutatja Legszegedibb Szegediek közönségszavazás díjátadója a Hungi Vigadóban. Nincs is annál felemelőbb érzés, ahogy a 220.000 általatok leadott szavazat alapján köszönthettük városunk büszkeségeit. Természetesen, valamennyi kategória nyertesét elcsíptük egy beszélgetésre, köztük Csatai Gergő Guinness Rekorder lufizsonglőrt is, aki idén a Legszegedibb Művész megtisztelő címet érdemelte ki tőletek.

GERGŐ 10.200 SZAVAZATOT ZSEBELT BE

Csak úgy égtek a szervereink, úgy záporoztak a szavazatok a Legszegedibb Művész kategóriában is. Csatai Gergő, mindenki kedvenc Guinness Rekorder lufizsonglőre elképesztő mennyiségű, összesen 10.200 voksot zsebelhetett be, ezzel pedig megnyerte kategóriáját az idei versenyben. “A hazai közönségtől elismerést kapni mindig másabb, mindig szívmelengetőbb és mindig egy kicsit izgulósabb. Persze külföldön már nagyon sok helyen léptem fel, de ők ismeretlenek számomra, az más. De amikor az embernek az otthonából, a szegediek mondják azt, hogy Gergő, rád büszkék vagyunk, az egy nagyon megható élmény!” – mondta el a díjátadót követően a lufizsonglőr.

JÖVŐRE ÚJ GUINNES REKORDOT SZERETNE FELÁLLÍTANI

Gergő azt is elárulta nekünk teli van tervekkel a jövőre nézve. Tavasszal szeretne egy második Guinnes Rekordot felállítani. “Szeretném megcsinálni a világ legmagasabb lufi jelmezét. Ez egy négy méter magas, hordható, rendesen felvehető jelmez lesz. Már mindent megterveztem, fejben már teljesen kész van, csak helyszín és idő kell még a megvalósításához, de azon dolgozunk” – árulta el Gergő.

Videónkban hallgasd meg te is Csatai Gergő, a Legszegedibb Művész ünnepi szavait:

@szeged365

Legszegedibb Szegediek best of: Csatai Gergő, a Legszegedibb Művész: “a szegediektől elismerést kapni mindig szívmelengetőbb és mindig egy kicsit izgulósabb

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

ITT TEKINTHETED VISSZA A DÍJAZOTTAK GONDOLATAIT A GÁLÁRÓL

A Legszegedibb Szegediek díjátadó gáláján Dr. Rokszin Richárd, a Legszegedibb Gyógyító, Nagy Péter, a Legszegedibb Sportoló, Détári Vilmos, a Legszegedibb Jótevő és Balázs-Piri Soma, a Legszegedibb Zenész is elmondta nekünk ünnepi gondolatait, melyeket alábbi cikkeinkben olvashatsz, nézhetsz vissza:

EGY EXTRA KÖSZÖNET, A VÉGÉRE

A Legszegedibb Szegediek a projektet támogató szegedi vállalkozásoknak köszönhetően lehet 100%-ban politikamentes, független. Köszönjük Nektek,

Prágai Látszerészet, Boutique Optique by Prágai, FerroÉp, BioHair Napfény, Zengő Alföld, TISZABUSZ Plusz, Global 21, Trója Ételbár és Hummusz Terrace, REÖK Kézműves Cukrászda, Global Fitness, Sziget Lakópark, Context Szeged, Garden Bistro and Beach, Global Fitness Spinning és Aerobic, Dress Code for Men, Rozmaring Étterem, Szabó Klímatechnika, Concept Bistro.

Fotók: Lénárt Ferenc

Operatőr: Galyas Richárd

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb