Kikapcs

Beerősít a végére a Szegedi Karácsonyi Hetek: jégszobrász show és óriásbábok is jönnek a Dóm térre

Mintha csak most indult volna, s december 24-én, vasárnap már véget is ér az idei Szegedi Karácsonyi Hetek, addig viszont erős programokkal hangolódhatunk az ünnepekre a Dóm téren. Csütörtökön 16 órától megérkeznek az óriásbábok a Dóm téri forgatagba, majd 17 órától egy látványos jégszobrász show részesei lehetünk.

Csütörtökön 16 órától velünk lesznek a Kövér Béla Bábszínház kiváló művészei által életre keltett óriásbábok a Dóm téren. Egy biztos, a látvány, ahogy mindig, most is elbűvöl majd kicsit és nagyot.

17 órától pedig egy különleges produkciót láthatunk: a Dóm térre érkezik Gáborecz István, hazánk egyetlen aktív jégszobrásza, aki, legyen szó jégfaragásról, vagy jégkocka készítésről, egy láncfűrész segítségével szinte bármit képes kifaragni egy jégtömbből.

IDÉN LESZ SZILVESZTERI BULI IS A SZÉCHENYI TÉREN

Több év kihagyás, a Covid-járvány és a gazdasági válság után idén már újra lesz szilveszteri buli a Széchenyi téren. Rácz Attila, a Szegedi Városkép és Piac Kft ügyvezető igazgatója szerkesztőségünknek elmondta, este nyolctól indul majd a program Szeged szívében.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás és fotók: Szegedi Karácsonyi Hetek FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb