Mindenmás

Elütött egy embert a vonat Hattyason, a Ballagi-Tó soron (frissítve)

Szerdán fél 12 körül elütött egy embert a vonat a Ballagi-Tó soron, Hattyason, a Rendező-pályaudvar környékén – erősítette meg az információnkat a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A helyszínen kint vannak a rendőrök, a mentősök és a katasztrófavédelem is. A MÁV azt írja a közösségi oldalán, hogy “a Budapestről Szegedre 11:16-kor érkező Napfény InterCity (IC 722) Szeged vasútállomás előtti szakaszon elgázolt egy embert”.

SZÜNETEL A FORGALOM

Azt is kiemelték, hogy a helyszínelés ideje alatt – várhatóan kora délutánig – Szeged állomás és Szeged rendező-pályaudvar között egy vágányon szünetel a forgalom. A Budapest-Cegléd-Szeged és a Szeged-Békéscsaba vasútvonalon 10-20, esetenként 20-40 perccel nőhet a menetidő. Szeged és Hódmezővásárhely között a vasútvillamosokat érdemes igénybe venni.

FRISSÍTVE: A FÉRFIT A TŰZOLTÓK EMELTÉK KI

Cikkünk megjelenését követően a katasztrófavédelem is közleményt adott ki, mint írják, “elgázolt egy embert egy vonat Szegeden, a Máglya sornál. A szerencsétlenül járt férfit a szegedi hivatásos tűzoltók emelték ki. A történtek miatt korlátozták a vonatközlekedést.”

FRISSÍTVE: PÓTLÓBUSZ ÉS TRAM-TRAIN

A Mávinform arról tájékoztat, hogy a Békéscsabáról Szegedre tartó, Hódmezővásárhelyről 13:02-kor továbbindult vonat (7725) helyett Szeged-Rókus állomástól a 13:34-kor továbbinduló vasútvillamossal utazhatnak az utasok Szeged vasútállomásig. A Szegedről Békéscsabára 14:28-kor induló vonat (7714) helyett pótlóbusz közlekedik Szeged vasútállomás és Szeged-Rókus állomás között.

FRISSÍTVE: SAJNOS ELHUNYT A BALESETET SZENVEDŐ FÉRFI, A VONATON SENKI SEM SÉRÜLT MEG

A történtek után érdeklődtünk az Országos Mentőszolgálatnál, mint Hangai József szerkesztőségünknek írta: “a helyszínre egy mentőorvosi kocsink és egy mentőgépkocsink érkezett. Az elgázolt személy élettel összeegyeztethetetlen sérüléseket szenvedett. A vonaton nem sérült meg senki.”

Ha úgy érzed, lelki segítségre szorulsz, vagy van olyan ismerősöd, aki veszélyben van, azonnal kérj segítséget! Hidd el, mindig van megoldás, mindig van, aki meghallgat:

Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége
116-123
Kék Vonal gyermekkrízis alapítvány
116-111
Csak vezetékes vonalról hívható:
DélUtán középkorú és idős emberek lelkisegély szolgálata
+36-80-200 866
Akik interneten segítenek:
www.sos505.hu és www.chat.kek-vonal.hu
E-mail címek, ahová írásban fordulhatsz:
[email protected]
[email protected]

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb