Mindenmás

Segíteni akart az elesett idős nőnek a bácsi, de ő is elcsúszott és súlyosan megsérült az egyik dél-alföldi járásban – a mentőket végül egy harmadik ember értesítette

Nem semmi történetet osztott meg az Országos Mentőszolgálat a közösségi oldalán. Mint kiemelték, az egyik dél-alföldi járásba kérték a mentők segítségét hét elején, mert egy 70 év körüli nő elesett a főút szélén és nem tudott lábra állni.

A dolog pikantériáját az adja, hogy a balesetet látva egy 85 év körüli helyi férfi sietett az asszony segítségére, aki maga is elcsúszott és súlyosan megsérült. Mint kiderült, a mentőket végül egy harmadik falubeli értesítette, akinek az ablakon kinézve tűnt fel a percek óta földön üldögélő páros. A mentősök ezek után hamar a helyszínre értek és ellátták a sérülteket, akiket aztán stabil állapotban szállíthattak kórházba.

Mielőbbi felépülést kívánunk a sérülteknek, a mentősöknek pedig gratulálunk!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb