KikapcsVideo365

Party Paradise a Studio55-ben: ilyen lesz a szilveszteri buli a Belvárosi Mozi galériáján!

A Studio55 a hidegebb hónapokra felköltözött a Belvárosi Mozi galériájára, gondosan ügyelve arra, hogy a Miami Vice életérzést megtartsák. Természetesen mi sem maradhattunk ki a buliból, ellátogattunk a Vaszy Viktor térre meglesni Szeged egyik legmenőbb bárját. És a jó hír: ha szilveszterkor te is vágysz egy különleges, megismételhetetlen estére, megtaláltad! Érdemes sietni és lecsapni a jegyekre minél hamarabb, mutatjuk a részleteket.

Amikor legutóbb jártunk a Studio55-ben, pálmafák ölelésében nézhettük végig a világon egyedülálló naplementét. Most ismét Szántó Bálint, a hely tulajdonosa és bármenedzsere, vezetett minket körbe. Az egyedi élmények és a csúcsminőség találkozása a galérián is megmaradt, gondosan ügyelve arra, hogy mindenki megtalálja a maga helyét. Vannak kettő-négy személyes asztalok, de akár egy 60 fős társaság is le tud úgy ülni, hogy mindenki lássa, hallja a másikat.

Nekünk legjobban a filmes utalások tetszettek, amik nem csak az asztalokon, a falakon és képeken jelennek meg, hanem az itallapon is. És ha már mozi: a Studio55-ben igazi, hamisítatlan mozis pattogatott kukoricát és nachost tudtok asztalhoz rendelni, sőt az itt kikért italokat be is tudjátok vinni a filmvetítésekre.

A Studio55 profi bartenderei keze közül mindig valami eszméletlen finom kerül ki, köszönhető ez Szeged egyik legnagyobb italválasztékának is. Az asztalszervíznek és az emeleten elhelyezett mosdóknak és erkélynek köszönhetően, nem kell folyamatosan lépcsőznünk, és ki-be járogatni. Bálint elárulta nekünk, hogy szombatonként Hungi belépőkkel is meg szokták lepni a vendégeket. Jól hangzik igaz?

Interjúnk vége felé Szántó Bálint egy újabb jó hírrel szolgált: van még néhány jegy a szilveszteri bulijukra! December 31-én már 19:00-tól várnak titeket egyből egy welcome cocktail-lal, majd 20:00-tól egy svédasztalos hidegtálas vacsora következik sok-sok zenével és tánccal, köszönhetően DJ RELY-nek. Éjfélkor pezsgős koccintás és éjféli menü vár mindenkit. Mi is gyorsan bezsebeltünk 2 jegyet, amit ki is sorsolunk köztetek a Facebook oldalunkon!

Ha még nem tetted, most gyorsan csörögj rájuk telefonon a +36 30 5858 101-es számon, majd irány a Vaszy Viktor tér, ahol a Studio55-ben személyesen még meg tudod vásárolni a jegyed!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb