Mindenmás

Indul a reggel: kigyulladt egy épület Kisteleken, autó ütközött fának az 5-ösön (frissítve)

Sűrűn indul a csütörtök a Szeged környéki rend – és katasztrófavédelmi kollégák számára, mint megtudtuk, Kisteleken, a Hársfa utcában egy melléképület kapott lángra, míg kicsivel arrébb, az 5-ös főút 134-es és 135-ös kilométerszelvénye között autó ütközött fának. Az utóbbi helyszínen teljes az útzár.

Letért az úttestről, és egy fának ütközött egy személyautó Kistelek közelében, az 5-ös főút 134-es és 135-ös kilométerszelvénye között – tuduk meg a Katasztrófavédelemtől 6:45-kor. Cikkünk megírásának perceiben a kisteleki hivatásos és önkéntes tűzoltók végzik a műszaki mentést, melynek során áramtalanították a járművet. A baleset helyszínére a társhatóságok is kiérkeztek.

Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

A másik eset helyszíne szintén Kistelek volt, ahol a Hársfa utcában egy melléképület kapott lángra reggel 6 környékén. Az építményben senki sem tartózkodott, a lángokat megfékezték a tűzoltók.

FRISSÍTVE: HALÁLOS VOLT A BALESET

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság az MTI megkeresésére azt közölte, hogy az autó lesodródott az útról, és egy fának ütközött. A balesetben a jármű utasa meghalt, vezetője megsérült. Idő közben a fotók is befutottak a baleset helyszínről:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb