Mindenmás

Gubancos reggel: késések és kimaradó járatok – bedöglött a biztosítóberendezés Szeged-Rókus és Algyő között, nem működött a fénysorompó a Sándorfalvi úti vasúti átjáróban

A Sándorfalvi úton nem működik a vasúti lámpa/sorompó. Már 40 perce késünk a tremmel – írta kora reggel Gábor olvasónk, és többen is jeleztétek, hogy valóban nem működik a fénysorompó az átkelőben. A MÁV a közösségi oldalán azt írta, hogy a Szeged-Rókus és Algyő között átmenetileg nem működött a biztosítóberendezés sem, emiatt tram-train járatok is kimaradtak kora reggel.

Tamás olvasónk szerint ma csütörtök van, és harmadik alkalommal nem működött a biztosítóberendezés az átkelőben:

A MÁV közleménye szerint háromnegyed hétre elhárították a hibát. Néhány Szeged–Békéscsaba közötti vonat és Szeged-Hódmezővásárhely közötti vasútvillamos menetideje 20-30 perccel nőtt. Csak délelőttre állhat helyre a menetrend.

Mint tovább kiemelték, a Hódmezővásárhelyről Szegedre 6:47-kor és a Szeged vasútállomásról Hódmezővásárhelyre 8 órakor induló vasútvillamos (33027, 33030) sem közlekedett. A vasútvillamosok közlekedése jelenleg a Vonatinfó térképen sem követhető.

Hétfőn egyébként már volt egy üzemzavar, csak akkor hosszú ideig pirosan villogott a fénysorompó, majd az autósok nem várták ki, amíg helyrehozzák, a leeresztett sorompót kerülgetve keltek át:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb