Szegedi Arcok

Adni öröm: a szegedi Gyermekklinika kis betegeit ajándékozták meg vármegyénk rendőrei

Karácsonyhoz közeledve adományt gyűjtöttek a vármegyei rendőrök a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Gyermekgyógyászati Klinika és Gyermek-Egészségügyi Központ számára. Az ajándékok 2023. december 22-én, délelőtt átadásra kerültek, tudtuk meg a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól.

Mint írták, a felajánlásokat dr. Polyák Zsolt r. dandártábornok, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője, dr. Veprik Zita r. ezredes, a Humánigazgatási Szolgálat vezetője, valamint dr. Szenti Szabolcs r. alezredes, a Szegedi Rendőrkapitányság vezetője adták át a Gyermekgyógyászati Klinika igazgatójának, Dr. Bereczki Csaba tanszékvezető egyetemi docensnek.

Az előzetesen meghirdetett gyűjtés legfőbb célkitűzése az volt, hogy az egyenruhások szebbé tegyék a gyerekek karácsonyát. Vármegyénk rendőrei összefogásának köszönhetően több doboznyi játék és könyv gyűlt össze, amit örömmel fogadtak az intézményben.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás és fotók: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb