Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: elképesztő szikrashow-val és a Csiga Duóval zárul a Szegedi Karácsonyi Hetek a Dóm téren, közben Marika Rossa pörköl majd oda karácsony este

Órákon belül kitör a 2023-as karácsonyi hétvége, telis-tele programokkal a Napfény Városában. A menetrend szerint péntek délben érkező Szeged365-ös programajánlónkban van

  • Fire Fantasy tűzzsonglőr show,
  • Csiga Duó koncert a gyerekeknek,
  • Marika Rossa,
  • Blair,
  • és néhány tuti tipp a mozizásra!

Akárhogy is legyen, mai programajánlónkkal alaposan meghozzuk neked is a kedved a szeretet ünnepéhez. Tarts velünk ma is!

MÉG EGY PÁR NAP SZEGEDI KARÁCSONYI HETEK

Dübörög tovább a Szegedi Karácsonyi Hetek, a Dóm téren ezen a hétvégén is sok-sok programmal hangolódhatunk az ünnepekre. Mutatjuk is, mit tartogat számodra ez a hétvége:

DECEMBER 22. PÉNTEK

  • 17.00 Nem Adom Fel Alapítvány: Hungarocell golyóból hóember fej készítés
  • 19.00 Fire Fantasy: Fire Legends Extrém Szikrashow

DECEMBER 23. SZOMBAT

  • 16.00-18.00 Karácsonyi ajándékkészítő MANÓ MŰHELY
  • 17.00 Csiga Duó Gyermekzenekar: Karácsony este jöjj el már!

Mint Rácz Attilától megtudtuk, mivel december 24-e idén vasárnapra esik, amikor már mindenki a családjával tölti az ünnepet, a negyedik adventi gyertya gyújtására már nem kerül sor a Dóm téren.

PÁSZTORJÁTÉK KARÁCSONYRA

Pásztorjátékot szerveznek a szegedi Alsóvárosi Ferences Templomban. A plébánia hittanosai fognak egy kis előadással kedveskedni december 24-én, délután 15:00-kor.

PARTIK A HÉTVÉGÉRE

Készülnek a klubok, nem maradunk éjszakai partik nélkül ezen a hétvégén sem. Mutatjuk a hétvégi repertoárt!

HUNGI

  • pénteken Karácsony nekTECH! partival vár a Hungi mindenkit, az ünnepek közeledtével sem lazítanak a tempón,
  • szombaton pedig Szexy Szombat lesz. A warm up-ról Gabro és az igazán Szexi zenékről és hangulatról pedig a Loving Arms gondoskodik. 

Helyszín: Hungi, Stefánia 8., Szeged.

JATE KLUB

Ismét nyitva lesz a Jate Klub,

  • pénteken Jate Grinch Party-val vár a JATE Klub Szegeden. Ne lepődj meg, mert a buli közben többször megviccelhet majd a JATE Grinch, de az is lehet, hogy kedves lesz veled és meghív valamire.

Helyszín: JATE Klub, Szeged, Dugonics tér 13.

SING SING

A Sing Sing a hétvége helyett hétfőn, azaz december 25-én tart partit Szegeden. Az év techno eseményét ígérik a Dél-Alföldre, hiszen Marika Rossa jön városunkba.

Helyszín: SING SING, Szeged, Mars tér 14.

WINTER WONDERLAND A NO MILK TODAY-BEN

A BLAIR formáció 2022-ben alakult Szegeden. A Fonogram-díjas Blaho Attila zongorista és Iski Roland énekes duója “Winter Wonderland” elnevezésű műsora filmtörténet ikonikus dalai után most a karácsony jegyében hozza el az ünnepi hangulatot a No Milk Today zeneszerető közönségének, nem csak karácsonyi dalokkal.

AQUAMAN ÉS AZ ELVESZETT KIRÁLYSÁG A BELVÁROSI MOZIBAN

Műsorra került az Aquaman legújabb része a Belvárosi Moziban, és szombaton még mozizhatunk egyet. Így írnak a filmről: Black Manta megpróbálta már legyőzni Aquamant, a világ tengereinek urát, de kudarcot vallott. Továbbra is meg akarja bosszulni az apja halálát, így aztán bármire hajlandó, és bárkivel szövetkezik, hogy elpusztítsa ősellenségét. És most erősebb, mint eddig bármikor, mert megszerezte a legendák csodafegyverét, a fekete szigonyt, amelynek segítségével egy ősi, gonosz erőt szabadít a világra. Aquaman kénytelen kiszabadítani börtönbe zárt testvérét, Orm királyt, Atlantisz egykori uralkodóját. Békét nem kötnek, de átmeneti szövetséget igen – ha nem teszik meg, akkor Aquaman családja, azután az összes tenger, végül az egész világ elpusztul.

AZ ELSŐ IGAZI KARÁCSONY A CINEMA CITYBEN

A Cinema City egész hétvégén nyitva tart, így akár egy karácsonyi filmmel is elüthetjük a szabadidőnket. Már látható Az első igazi karácsony című családi film. Ezt írják a filmről bővebben: az élet akkor a legjobb, ha megoszthatjuk azt azokkal, akiket szeretünk – különösen karácsonykor. Kicsivel karácsony előtt a 11 éves Stine egyedül van a hideg téli éjszakában. A vonatról leszállva azonnal menedéket keres és véletlenül a Suszter utcába téved. A lány megismerkedik Andersasn bácsival, a helyi suszterrel, aki befogadja a gyermeket. Találkozásuk mindkettejük életét megváltoztatja.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb