Szegedi ArcokVideo365

Szegedi Pletykák: te melyik típus vagy? Előrelátó, vagy utolsó pillanatos karácsonyi ajándék vásárló?

Elérkeztünk az év legszebb időszakához, már számolhatjuk vissza a perceket, s itt a karácsony. Kettőt pislantunk és már a mákos és diós bejgli az asztalon, otthonunkat áthatja a mézeskalács illata, és természetesen Kevin újra ellátja a betörők baját a tévénk képernyőjén. De nem lehet teljes a karácsony ajándékok nélkül.

Az igazán előrelátóak már hetekkel ezelőtt elkezdték a tökéletes meglepetés beszerzését szeretteiknek, talán már ott is sorakoznak a szépen becsomagolt ajándékok a szekrények rejtett zugaiban, míg mások kihasználják az időt az utolsó pillanatig is a bevásárlással. Te melyik típus vagy? Beszerezted már a karácsonyi ajándékokat, vagy most készülsz az utolsó nagy rohamra a bevásárlóközpontokba?  Szegedi Pletykák rovatunk karácsonyi különkiadásában erről faggattunk titeket!

HA ESETLEG MÉG RÁD VÁR NÉHÁNY AJÁNDÉK BESZERZÉSE AZ UTOLSÓ PILLANATBAN, MUTATJUK, HOVA TUDSZ SZALADNI ÉRTÜK

Kisokosunkban összeszedtük nektek, hogy mire számíthattok, ha az utolsó pillanatban lenne szükséges beszerezni még valamit az ünnepi asztalra, vagy egy ajándékot a fa alá, illetve hogyan alakul a közösségi közlekedés, a posta és a gyógyszertárak nyitvatartása az ünnepekben.

Operatőr: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb