Mindenmás

Luka Stepancic a billentyűknél, éneklő Pick Szeged játékosok – így kívánnak boldog karácsonyt a kékek (videóval)

December 24-én reggel a Pick Szeged játékosai sem maradtak ki az ünnepi köszöntésből, egy zseniális videóval jelentkeztek. A Pick Aréna közepén Luka Stepancic ül a billentyűk mögött és játssza el a Kiskarácsony, Nagykarácsony című dalt, míg csapattársai éneklik azt.

Karácsony alkalmából egy videóban köszöntötte a szurkolókat a Pick Szeged. A játékosok ezúttal nem edzés vagy mérkőzés közben láthatóak a Pick Arénában: Luka Stepancic ugyanis a billentyűk mögött ül, míg csapattársai éneklik a Kiskarácsony, Nagykarácsony című dalt, többek között Bodó Richárd, Bánhídi Bence és Nagy Martin is vállal egy kisebb részt a legnépszerűbb karácsonyi dalból. A teljes videót IDE KATTINTVA lehet megtekinteni.

KLASSZIS JÁTÉKOSOKAT KAPOTT KARÁCSONYRA A PICK SZEGED

A Pick Szeged egyébként az elmúlt időben két klasszis játékos érkezését is bejelentette: a BL-címvédő Magdeburg irányítója, Janus Dadi Smárason és a svéd válogatott kapusa, Tobias Thulin is a Tisza-partiakhoz szerződik 2024 nyarától, míg korábban azt is közölte a klub, hogy 2025. június 30-ig meghosszabbítja szerződését orosz válogatott játékosával, Gleb Kalarassal. Jövő nyárig azonban még bőven van idő, nem csoda, hogy egy raklapnyi nagyszerű játékossal is szóba hozták már a kékeket.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb