Szegedi Arcok

Karácsonyi lendületben a Táskás Ember, Algyőnél fut éppen! Valami be van dugva az orrába, így ma Dűne feelingben tolja

Karácsonyi lendületben van a Táskás Ember, Zsolti olvasónk lencsevégre is kapta, amint Algyőnél fut éppen. A múltkor egy kartonlapot gumírozott a fejére, most azonban Dűne feelingben tolta: olvasónk szerint valami be van dugva az orrába.

PÁR ÉVE TŰNT FEL ELŐSZÖR A TÁSKÁS EMBER

Az 50-es éveiben járó, kopasz, magában beszélő férfi, aktatáskával, jellemzően Szeged és környéke forgalmas helyein fordul meg. Először körülbelül két éve tűnt fel, olvasóink arról számoltak be, hogy a 47-esen, Szeged és Algyő között egy aktatáskával rohan(gál)ó férfit láttak. Az illető a leírások alapján általában békés, azonban gyakran magyaráz vagy kiabál magában, ami meglehetősen ijesztővé teszi. Legutóbb augusztusban, majd szeptember írtunk róla. Nyáron egy kartonlapot is felgumírozott a fejére, majd amikor megszólították, kiabálni kezdett.

BALESETET IS OKOZOTT MÁR MAJDNEM

A rendőrség is jól ismeri már a rejtélyes Táskás Embert. Az úton tartózkodás szabályainak megsértése miatt több alkalommal szabtak már ki ellene helyszíni bírságot. Sőt, az év elején szabálysértési eljárást is indítottak, amikor majdnem balesetet okozott a 47-esen. Nagyon úgy fest, hogy a bírságok vajmi keveset érnek, hiszen szinte minden nap találkozhat vele az ember.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb