Szegedi Arcok

Újra előkerült a Táskás Ember, ezúttal a Diadal utca környékén csípték el

Kedd kora délután ismerős arc tűnt fel Szegeden, a Diadal utca környékén. A már – már legendás Táskás Embert csípte el egy fotó erejéig Olvasónk, Bence, ahogy rója megszokott köreit.

PÁR ÉVE TŰNT FEL ELŐSZÖR A TÁSKÁS EMBER

Az 50-es éveiben járó, kopasz, magában beszélő férfi, aktatáskával, jellemzően Szeged és környéke forgalmas helyein fordul meg. Először körülbelül két éve tűnt fel, olvasóink arról számoltak be, hogy a 47-esen, Szeged és Algyő között egy aktatáskával rohan(gál)ó férfit láttak. Az illető a leírások alapján általában békés, azonban gyakran magyaráz vagy kiabál magában, ami meglehetősen ijesztővé teszi.

Legutóbb a nyáron csípték el az aktatáskás illetőt, akkor a laktanyai körforgalomnál, Vásárhelyen rótta a köröket. Az újdonság akkor az volt, hogy a kezében tartott aktatáska mellett valamiért egy kartonlapot is felgumírozott a fejére:

SAJNOS GOND IS ADÓDOTT MÁR ABBÓL, HOGY AZ ÚTON KÖZLEKEDIK

Mint korábban megírtuk, az úton tartózkodás szabályainak megsértése miatt több alkalommal szabtak már ki ellene helyszíni bírságot. Sőt, az év elején szabálysértési eljárást is indítottak, amikor majdnem balesetet okozott a 47-esen. Nagyon úgy fest, hogy a bírságok vajmi keveset érnek, hiszen szinte minden nap találkozhat vele az ember.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Köszönjük a fotókat Olvasónknak, Bencének!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb