Mindenmás

Le a kalappal: hat ember, köztük két gyerek életét mentették meg a rendőrök a lángoló kardoskúti tanyán

Rendőrök látták meg, hogy lángba borult egy tanya melléképülete a szomszédban, a Békés vármegyei Kardoskúton. A szél a parazsat a főépület felé fújta, a házban hatan voltak. A segítség időben érkezett, így szerencsére senkinek sem esett baja – tudtuk meg a rendőrségtől.

Mint kiderült, az Orosházi Rendőrkapitányság két körzeti megbízottja, Klement Tamás r. zászlós és Szöllősi Péter r. főtörzsőrmester december 25-én 0 óra 15 perc körül Tótkomlós felől Kardoskút felé tartottak, amikor felfigyeltek arra, hogy az úttól távolabb tűz van. Egy tanya melléképülete lángolt.

KÉT GYERMEK IS OTT TARTÓZKODOTT, A TŰZBŐL SEMMIT SEM VETTEK ÉSZRE

A parazsat a szél a körülbelül 5 méterre lévő főépület felé fújta, ahol hatan voltak, köztük két tizenéves gyermek is. A tűzből semmit sem vettek észre, a körzeti megbízottak kiabálására ébredtek fel és jöttek ki a házból, a férfiak két gázpalackot is kihoztak. A rendőrök hívására az orosházi hivatásos tűzoltók is rövid időn belül kiértek és megkezdték az oltást. A segítség tehát időben érkezett, senkinek nem esett baja. Köszönjük a rendőröknek, hogy helyt álltak ebben a helyzetben is!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb