Mindenmás

Napi pakk: enyhe időnk lesz ma Szegeden, karácsony másnapján

Karácsony második napjához érkeztünk, s továbbra is enyhe marad az időjárás Szegeden, a csapadék elkerül ma is bennünket, sőt, még napsütésre is számíthatunk városunkban. Neves évfordulók is jutottak mára: 125 éve fedezte fel a Curie házaspár a rádiumot, Jared Leto színész pedig épp ma lett 52 éves. Bejglit a kézbe, pihenj ma is sokat szeretteid körében, mi pedig szállítjuk a legfrissebb híreket, itt a Napi pakk.

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves István, Dénes, Előd és Stefánia nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • Ma van Karácsony másnapja.
  • 51 éve született Gryllus Dorka színésznő, énekesnő (Érzékek iskolája, Kalózok).
  • 125 éve Pierre Curie és Marie Curie francia tudósok felfedezték a rádiumot.
  • 52 éve született Jared Leto színész (Harcosok klubja, Amerikai Psycho, Pánikszoba).

ENYHE, KISSÉ SZELES IDŐNK LESZ MA SZEGEDEN

Kedden hosszabb-rövidebb napsütés mindenhol várható, számottevő csapadék nem valószínű. A délnyugati szél több helyen élénk, keleten és északon helyenként erős lesz. Enyhe marad az idő, Szegeden 9-14 fok ígérkezik.

SZEGED365 KISOKOS: MINDEN, AMIT TUDNI AKARTÁL AZ ELKÖVETKEZENDŐ NAPOKRÓL

Kisokosunkban összeszedtük nektek, hogy mire számíthattok, ha az utolsó pillanatban lenne szükséges beszerezni még valamit az ünnepi asztalra, illetve hogyan alakul a közösségi közlekedés, a posta és a gyógyszertárak nyitvatartása az ünnepekben.

MA ÜNNEPNAPI MENETREND VAN ÉRVÉNYBEN SZEGEDEN

  • a MÁV-Start vonatai december 24-én a szombatra, december 25-én az ünnepnapra, december 26-án a vasárnapra érvényes menetrend szerint közlekednek majd.
  • A Volánbusznál december 22-én és 23-án a tanítási szünetes munkanapon érvényes menetrend szerint, december 24-én a szabadnapi menetrendnek megfelelően indulnak az autóbuszok. December 25-én és 26-án, karácsonykor munkaszüneti nap, illetve a hét első tanítási szünetes munkanapját megelőző munkaszüneti nap beosztása szerint indulnak a buszok. Karácsonytól újévig számos járat nem közlekedik.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb