Mindenmás

Megtalálták a 3 hete Szegeden eltűnt férfit, sajnos nem érkezett időben a segítség (+18)

December 7-én délután veszett nyoma egy 40 éves férfinak Szegeden. A férfi azóta nem adott életjelet magáról, családja a legrosszabbtól tartott. A rendőrség is kiadott akkor egy hivatalos közleményt, hogy keresik a férfit. Mint kiderült, sajnos nem érkezett időben a segítség, a férfit testvére szerint kedden találták meg L.G.-t egy kiserdőben, aki valószínűleg önkezével vetett véget életének.

“Részvétünk” – ezzel a szöveggel került fel a Szeged365 társalgó csoportunkba egy, az Eltűnt emberekért oldalon megosztott poszt, mely szerint a december elején eltűnt férfit már nem keresi a rendőrség. A poszthoz az eltűnt férfi testvére is hozzászólt, mint kedden írta: “ma találták meg öcsémet egy kiserdőben”. Mint a hozzászólásból kiderült, sajnos önkezével vetett véget életének.

Idő közben a rendőrség oldaláról is eltűnt a felhívás, tehát már hivatalosan sem keresik az eltűnt férfit. Őszinte részvétünk a családnak!

Ha úgy érzed, lelki segítségre szorulsz, vagy van olyan ismerősöd, aki veszélyben van, azonnal kérj segítséget! Hidd el, mindig van megoldás, mindig van, aki meghallgat:

Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége
116-123
Kék Vonal gyermekkrízis alapítvány
116-111
Csak vezetékes vonalról hívható:
DélUtán középkorú és idős emberek lelkisegély szolgálata
+36-80-200 866
Akik interneten segítenek:
www.sos505.hu és www.chat.kek-vonal.hu
E-mail címek, ahová írásban fordulhatsz:
[email protected]
[email protected]

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb