Mindenmás

Még mindig keresik a Szegedről eltűnt 40 éves férfit, befutott a rendőrség keresési felhívása

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 40 éves férfi megtalálásában – áll az egyenruhások csütörtöki közleményében. A férfi eltűnéséről már korábban is írtunk, akkor a család nyilatkozott, akik nagyon aggódtak az eltűntért.

Ma azonban a rendőrség hivatalos közleménye is befutott a keresésről, mint írják, a Szegedi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó L. G. eltűnésének ügyében. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a 40 éves férfi 2023. december 7-én szegedi otthonából ismeretlen helyre távozott, és azóta életjelet nem adott magáról. L. G.

  • 173 cm magas,
  • átlagos testalkatú
  • és kopasz,
  • mellkasán egy skorpió,
  • a vállán pedig egy nonfiguratív tetoválás látható.

Utolsó ismert ruházata: bézs nadrág, barna kabát, piros cipő, valamint volt rajta egy fekete baseball sapka is.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható személy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél.

Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon is.

FRISSÍTVE: A RENDŐRSÉG ELTÁVOLÍTOTTA A FELHÍVÁST

Cikkünk megjelenését követően azt az információt kaptuk, hogy az eltűnt személyt már nem keresik, a rendőrség eltávolította a keresésre való felhívást a hivatalos oldaláról. A személyiségi jogokra tekintettel cikkünkből mi is eltávolítottuk a nevet és a fotót.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb