Szegedi Arcok

“Azt szeretném karácsonyra, hogy Gergő kerülj elő” – 5 napja keresi családja a Szegedről eltűnt férfit

Múlt csütörtökön, december 7-én délután veszett nyoma egy 40 éves férfinak Szegeden. Gergő eltűnése előtt még küldött egy sms üzenetet, amiben arra kérte bátyja lányát, hogy vigyázzon a kutyájára, mert ő befejezte. A férfi azóta nem adott életjelet magáról, családja a legrosszabbtól tart. A reményt azonban nem adják fel, és bíznak abban, hogy szerettük épségben előkerül.

“Elmentem, dolgom van!” – ezzel a mondattal búcsúzott el lakótársától Gergő csütörtökön, azóta senki sem látta. „Aznap délután fél négykor küldött egy üzenetet a lányomnak, amiben arra kérte, hogy vigye el a kutyáját, mert ő befejezte. Vártuk, hogy majd hazamegy, de ez nem történt meg azóta sem” – mondta a Ripostnak Gergő bátyja, Ferenc.

HIVATALOSAN IS KERESIK A FÉRFIT

A család végül pénteken tett bejelentést a rendőrségen, akik azóta már hivatalosan is elkezdték körözni a férfit. Csakhogy a remény, hogy Gergő még életben van, egyre csak fogy. Bátyja azt mondja, egyszerűen minden összeomlott öccse körül az elmúlt időszakban. Mint kiderült, Gergő a fizetését sem vette fel, mielőtt elment albérletéből és mindenét otthagyta, a család ezért is aggódik annyira, a legrosszabbtól tartanak. A szegedi rendőrök arra kérték Gergő bátyját, hogy menjen majd be a rendőrkapitányságra és adjon DNS-t.

“LEGYÉL TE AZ AJÁNDÉK”

 „Nem kérek semmit, nem kell semmi, ne legyen karácsonyi ajándék! Azt szeretném, hogy Gergő kerülj elő! Legyél Te az ajándék!” – írta ki Facebook oldalára Gergő nővére. „Gergő, ha ezt olvasod, tudd, hogy testvéreid, Maja, Márkó, Isti, a barátok, a kollégáid, mind melletted állunk! Együtt érzünk Veled, szeretünk, és segítünk mindenben!” – üzenték a férfinak, akihez talán még eljutnak az aggódó sorok és üzenetek, és hazamegy. A férfi eltűnésekor

  • fekete baseball sapkát,
  • barna kabátot,
  • bézs nadrágot viselt,
  • lábán piros cipő volt.
  • 171-175 centiméter magas,
  • 61-70 kilogramm,
  • kopasz és borostás.

A jobb szeme alatt egy szemölcs van, mellkasán sárkány és nonfiguratív tetoválás. Gergő körözési adatlapját itt tudod megnézni.

Ha úgy érzed, lelki segítségre szorulsz, vagy van olyan ismerősöd, aki veszélyben van, azonnal kérj segítséget! Hidd el, mindig van megoldás, mindig van, aki meghallgat:

Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége
116-123
Kék Vonal gyermekkrízis alapítvány
116-111
Csak vezetékes vonalról hívható:
DélUtán középkorú és idős emberek lelkisegély szolgálata
+36-80-200 866
Akik interneten segítenek:
www.sos505.hu és www.chat.kek-vonal.hu
E-mail címek, ahová írásban fordulhatsz:
[email protected]
[email protected]

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb