Sport

Utolsó, gálanapjához érkezett a Kék Mókus-kupa, teqball világbajnokok bemutatója is várta ma az érdeklődőket

Utolsó napjához érkezett a Zengő Alföld 34. Kék Mókus-kupa, Szeged legizgalmasabb kispályás teremlabdarúgó tornája, melynek gálamérkőzéseire a mai napon az újszegedi Sportcsarnokban kerülhetett sor.  

2019 után, négy év kihagyást követően újra megrendezték a Zengő Alföld Kék Mókus-kupa hagyományos kispályás labdarúgótornát. A színvonalas pénzdíjas nemzetközi kupát látványos gálával zárták le december 27-én.

MINŐSÉGI FOCI, NAGY NEVEK

Minőségi fociban nem volt hiány: a VD Friends gerincét például a hajdani győri NB I-es csapat tagjai alkotják majd. Olyan futballistákat láthattak a nézők, mint Józsi György, Lipták Zoltán, Koltai Tamás, Priskin Tamás, Lázok János, Czvitkovics Péter vagy a szintén a szegedi Hrepka Ádám és Völgyi Dániel. De más csapatokban sem volt hiány NB I-es, NB 2-es, NB3-as játékosokból, de számos jól ismert, a Csongrád-Csanád vármegyei bajnokságokban játszó labdarúgó garantálta a látványos, izgalmas meccseket. A Zengő Alföld keretében szerb kispályás válogatott játszott, de érkeztek csapatok Budapestről, Orosházáról és Szentesről is.

MA VAN A GÁLANAP

A verseny során három kategóriában mérték össze tudásukat a résztvevők. December 2-3-án a +45-ösök selejtezőjét tartották, egy héttel később a +35-ösök, míg december 15-17-én a nyílt kategória selejtezőit tartották. December 27-én, azaz ma van a gálanap, ahol az egyes kategóriák elődöntőit, majd döntőit rendezték meg, de teqball világbajnokok bemutatója is várta az érdeklődőket. Méghozzá:

  • Bogdan Marojevic & Nikola Mitro – 3-os VB győztes szerb férfi páros,
  • Izsàk Anna – Női egyéniben világbajnok, aki jelenleg is vezeti a világranglistát,
  • Sipos Árpád – Férfi egyéniben VB 2. hely, lábteniszben EB 3. hely.

A szervezők a jegyből származó bevétel egy részét a Soha ne add fel Lázár Bence emlékalapítványnak ajánlották fel.

Forrás: futballista.hu/Zengő Alföld- Kékmókus kupa Szeged FB/csfoci.hu

A fotókat köszönjük Olvasónknak, Dórinak!

 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb