Gasztro

Sültestálak 2022-es árakon? Alig több, mint 24 órád maradt, hogy lecsapj a Rozmaring Étterem szilveszteri finomságaira

A nyakunkon a szilveszter, az év utolsó nagy bulija, amikor szeretteinkkel, barátainkkal még egyszer utoljára 2023-ban jól megadjuk a módját az ünneplésnek, s egy igazi dínom-dánom keretében áttáncolhatjuk magunkat 2024-be. A szilveszter pedig nem lehet teljes a legfinomabb étkek nélkül, amire van is egy jó tippünk számodra honnan szerezd be, hiszen minek vesződnél órákon át a konyhában a menü összeállításával, ha a legfinomabb ünnepi finomságokat akár meg is rendelheted. A Rozmaring Étterem Szeged pedig igazán kitett magáért, hogy a minőségi étkeket kedvelő szegediek kedvében járjon, ünnepi sültestálait most tavalyi, azaz 2022-es áron kínálják neked, de vigyázz, nem árt sietni, alig több, mint 24 órád maradt, hogy leadd rendelésedet.

A ROZMARINGBAN IDŐUTAZÁST TETTEK AZ ÁRAK

A Rozmaring Étterem Szegedben igazi időutazást tettek az árak. Az idén is 2022-es árakon viszik ki a sültestálakat, azzal a csavarral, hogy 2022-ben pedig mindezt 2021-es árakon tették meg. Magyarán, 2023-ban is maradtak a 2021-es (!!) árak. Alig hiszel a szemednek? Pedig nincs benne semmi turpisság, a már jól megszokott Rozmaring minőség, bőséges, jól megpakolt tálakon érkezik hozzád az alábbi árakon:

  • Frissen sültes Grilltál: csak 5990 Ft,
  • Négy fős bőségtál: csak 9490 Ft.

EZEKKEL AZ ÍZEKKEL BIZTOSAN EL FOGOD VARÁZSOLNI SZERETTEIDET

Az ÁRKÁD Szegedben működő gasztroműhely finomságaival egy biztos, elvarázsolhatod szilveszteri vendégeidet, s te leszel a házigazdák gyöngye, hiszen a:

  • 2 személyre szóló sültes táljuk egy igazi kulináris kavalkád, amiben mindent megtalálsz, amire egy szuper szilveszterhez szükséged lehet. A 10 deka tépett BBQ pulyka olyan finom, hogy még a Mikulás is megnyalná mind a tíz ujját. A grillezett camambert olyan simogatóan finom, hogy szinte belezúgsz. Ám ha ez még nem lenne elég, a roston csirkemell, a fokhagymás mustáros pulyka steak és a kemencés csirkecomb filé mind garantáltan elkápráztatja szeretteidet. A köretnek választható párolt jázmin rizs és a fűszeres steak burgonya tökéletes kiegészítői a tálnak, amelyek természetesen nem csak dísznek lesznek ám rárakva.
  • Nagyobb étkűeknek ajánljuk a 4 személyes tálat, de az után biztosan ki kell majd gombolni a nadrágot. 2 db rántott csirkemell, 2 db rántott sajt, 2 db gombás kéreg alatt sült csirkemell, 1 db rántott tengeri hal, 1 db töltött csirkemell, és rántott zöldségek mind vannak a tálon. Ezt még leírni is durva volt, pláne, ha hozzávesszük, hogy a 4 személyes tálhoz párolt jázmin rizst, párolt zöldséget, és fűszeres steak burgonyát is raknak.

ALIG TÖBB, MINT 24 ÓRÁD MARADT, HOGY LEADD RENDELÉSED

Kedvet kaptál a rendeléshez? Akkor nem árt sietned, mert alig több, mint 24 órád maradt, hogy lecsapj a finomságoktól roskadozó tálakra, amit ráadásul 2022-es árakon kínálnak neked. A határidő ugyanis:

  • 2023. december 29., 20:00 óra – eddig kell leadnod rendelésed,
  • Átvétel december 31., 14:00-ig lehetséges.
  • Rendelésed személyesen, az Árkád Szeged ételudvarában vagy telefonon: a 06 30 884 2036 -os számon adhatod le.

A Rozmaring Éttermet itt találod:

Szeged, Árkád Bevásárló Központ 1. Szint,

Fotók: Rozmaring Étterem Szeged FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb