Mindenmás

Kifosztott egy ingatlant, korábban pedig egy autóból lopott – egy buszmegállóban fogták el a 32 éves szegedi férfit, aki az intézkedést megelőzően kokaint is fogyasztott

Lezárult a nyomozás annak a férfinak az ügyében, aki egymást követően több bűncselekményt is elkövetett Szegeden. Mint a rendőrségtől pénteken megtudtuk, a megalapozott gyanú szerint a férfi 2023 elején az ajtót befeszítve bejutott egy ingatlanba, ahonnan pénzt, laptopot, játékkonzolokat, valamint egy okosórát is elvitt.

A rendőrök az azonosítást követően egy buszmegállóban fogták el a 32 éves helybéli lakost, akit előállítottak, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a Szegedi Rendőrkapitányságon.

KOKAINOZOTT ÉS KORÁBBAN IS LOPOTT

Mindezek mellett az is kiderült, hogy az intézkedést megelőzően kokaint fogyasztott, valamint korábban táskát lopott egy autóból, és egy áruházból is megpróbált fizetés nélkül távozni. Az ellene lopás bűntette és vétsége, illetve kábítószer birtoklásának vétsége miatt indult eljárást munkatársaink a napokban lezárták, és az iratokat megküldték az ügyészségnek.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb