Közélet

Bejelentést tett a MÁV, nagy változások jönnek a vasúttársaságnál

Visszavonul az aktív szolgálattól a társaság pályaműködtetési vezérigazgató-helyettese, Virág István, továbbá gazdasági vezérigazgató-helyettesként folytatja munkáját Dányi Gábor, a MÁV Szolgáltató Központ igazgatóságának eddigi elnöke – írta közleményében a MÁV-csoport.

TÖBB, MINT 45 ÉV (!!) UTÁN KÖSZÖN LE VIRÁG

Az új esztendő első napjával a vasúttársaságnál töltött több mint négy és fél évtizedes szolgálata után leköszön vezetői tisztségéből, és visszavonul az aktív szolgálattól Virág István, a MÁV Zrt. pályaműködtetési vezérigazgató-helyettese – áll a MÁV közleményében.

Virág István személyében a vasutasok Nagy Generációjának nagy alakja: egy ismert és elismert kolléga távozik a társaság vezetéséből, de reméljük, hogy baráti támogatására és tanácsaira a jövőben is számíthatunk

– idézte az Index Pafféri Zoltán, a MÁV Zrt. vezérigazgatójának szavait, aki hozzátette: a pályavasúti vezető utódjáról később születik döntés.

Ugyancsak a vasúttársaság menedzsmentjét érintő változás, hogy január 1-től Dányi Gábor lesz a társaság gazdasági vezérigazgató-helyettese.

VAN PÁR IDEIGLENES VÁLTOZÁS IS

Kisebb, az ünnepekhez köthető ideiglenes változások is lesznek a cégcsoportnál, mint korábban írtuk, Szilveszterkor és újév napján is változik a MÁV-START és a Volánbusz járatainak közlekedési rendje.

A tájékoztatás szerint a vonatok december 31-én az ünnepnapi, január 1-jén a vasárnapi, január 2-tól pedig a már megszokott munkanapi menetrend szerint járnak. Egyes vonalakon a szerelvények a más hétvégéken megszokottnál több kocsival közlekednek majd.

A részleteket az alábbi cikkünkben találod, kiegészítve a Volánbusz és az SZKT járat-változásaival:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb