Mindenmás

Emberségből jeles: Szeged365 olvasók siettek elsőként a balesetet szenvedett férfi segítségére szombat délelőtt, amikor árokba borult egy kocsi a 47-es főúton

Baleset történt szombat délelőtt 11 óra magasságában a 47-es főúton, Hódmezővásárhely közelében: egy személyautó árokba hajtott, majd a tetejére borult – írtuk meg még szombat délelőtt. A balesetet követően nem sokkal keresett meg minket egyik olvasónk, aki elmondta, férjével együtt ők álltak meg először az árokba borult autó mellett, majd segítettek.

Baleset történt szombaton délelőtt, 11 óra után nem sokkal Hódmezővásárhely közelében, a 47-es főúton egy autó az árokba hajtott majd a tetejére borult. A felborult kocsi mellett elsőként egyik olvasónk és férje állt meg, akik azonnal a bajba jutott fiatalember segítségére siettek. Emese nevű olvasónk elmesélte, hogy a balesetet szenvedett sofőr szerencséjére könnyű sérülésekkel megúszta, amiket férje – aki egyébként hivatásos katona – látott el a mentők kiérkezéséig. Olvasónk szerkesztőségünknek küldött üzenetében hozzátette: Mi úgy tanultuk: “Ne csak bámészkodó légy, hanem valódi segítség!” – ezzel pedig nehezen tudnánk vitatkozni. Vezessetek óvatosan, vigyázzunk egymásra!

TÖBB BALESET IS TÖRTÉNT SZOMBATON

Sajnos több baleset is jutott az év utolsó előtti napjára, először egy személyautó hajtott árokba a 47-es főúton, majd a Boros József utcában ütközött össze két autó, kora délután pedig Csongrád közelében történt baleset.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb