Mindenmás

Lezárás és parkolási tilalom lesz érvényben a Széchenyi tér környékén szilveszter este, keddtől pedig a Gutenberg utca egyik szakaszát is lezárják

A tűzijáték miatt ideiglenes forgalmi rendre számíthatnak a közlekedők a Széchenyi tér környékén vasárnap, azaz Szilveszter este, melyet két ütemben alakítanak majd ki. Az újév második napjától pedig a Gutenberg utca egyik szakaszát zárják le Szegeden.

Lezárás és parkolási tilalom lép életbe vasárnap, azaz Szilveszter este Szegeden, a Széchenyi tér környékékén. Mellár Tamás, a Szegedi Városkép és Piac Kft. általános ügyvezető-helyettese a Rádió 88-nak elmondta, az első ütem december 31-én este 6 órától lép életbe. Ekkor a Károlyi és a Kiss Ernő utcák közötti szakaszon parkolási tilalmat vezetnek be. Szintén az év utolsó napján, este 10 órától, ugyanezen a szakaszon behajtási tilalom lép életbe. A tilalmakat január elsején, éjjel egy órakor oldják fel.

LEZÁRÁSSAL INDUL AZ ÚJ ÉV SZEGEDEN, A GUTENBERG UTCA EGYIK SZAKASZÁT KELL MAJD ELKERÜLNI

Lezárják a Gutenberg utcát január másodikától: keddtől tervezetten és az időjárástól függően január végéig burkolatjavítást végez a kivitelező a Gutenberg utca Jósika utca és Bolyai utca közötti szakaszán. Az érintett területre a munkálatok idején tilos lesz behajtani, kivéve az ott lakóknak.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb