Közélet

Ahol minden kérdésedre választ kaphatsz: idén is vár az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon az SZTE

A Szegedi Tudományegyetem idén is részt vesz az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, amelyet 2024. január 11-13. között rendeznek meg Budapesten, a Hungexpo “A” csarnokában, tudatta az intézmény közösségi oldalán kedden. 

2024. január 11-13. között immár 24. alkalommal rendezi meg a Kulturális és Innovációs Minisztérium, az Oktatási Hivatal és a HÖOK a pályaválasztás előtt álló középiskolások számára az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást. A hazai oktatási piac legnagyobb seregszemléjén az SZTE 12 kara és Tanárképző Központja is bemutatja képzési kínálatát. 

MINDENT MEGTUDHATNAK AZ ÉRDEKLŐDŐK A KÉPZÉSEKRŐL ÉS AZ EGYETEMI HALLGATÓI ÉLETRŐL IS

Aki ellátogat az SZTE standjához, a képzések, a kutatási és tudományos tevékenységek mellett mindent megtudhat a pezsgő szegedi diákéletről, a kollégiumokról, a tehetséggondozási programokról, a nemzetközi ösztöndíjakról, a szociális juttatásokról, a kulturális és sportolási lehetőségekről, az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat munkájáról, a SZTEsók, a Coursera és a EUGLOH programokról. Az egyetem hallgatói örömmel osztják meg személyes tapasztalataikat akár a tanulmányaikról, akár a hallgatói életről, akár a diplomát követő jövőképről legyen szó.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás és fotók: Szegedi Tudományegyetem (SZTE) Felvételi FB/educatioexpo.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb