Kikapcs

Már nem lesz ugyanolyan Nagy Feróék fellépése Szegeden sem: több mint 10 év után távozik a Beatrice dobosa

“13 év után, saját döntésből távozom a Beatricéből, tudatosan, barátsággal és tisztelettel” – írta kedden közösségi oldalán Nagy Hunor Attila, a Betarice dobosa.

“Nagyon sok hálával tartozom a zenekarnak, akik az elmúlt 13 /+12/ év során velem álltak a színpadon, a barátoknak, akiket ez alatt ismertem meg. Nagyon sok hálával tartozom a közönségünknek, akik kitartottak mellettünk minden helyzetben, akik között szintén rengeteg igaz barátot tisztelhetek. Rengeteg hálával tartozom az Édesapámnak, aki számomra örök példakép, aki segített elindulni azon az úton, amin szeretnék a továbbiakban is járni” – fogalmazott a zenész.

Hozzátette, az okokról szeretne majd mélyebben beszélni, amint megtalálja a megfelelő módot és csatornát, hogy ezt kellőképpen át tudja adni.

TÖBB VOLT, MINT DOBOS A ZENEKARBAN

Mint az Index írta, Nagy Hunor Attila nem csupán az ütőhangszerért volt felelős a Beatricében. Saját oldalán közzétett biográfiája szerint a zenekar közösségi média felületei is őhozzá tartoztak. Ezen felül a zenész producerként is aktívan tevékenykedik. Ő felelt többek között a Feró 75 – „Ahogy ti zenéltek…” című lemez munkálataiért.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb