Kikapcs

Különleges lemezbemutató lesz Szegeden: az Ágota Közösség fiatal dalszerzője koncertezik hamarosan városunkban

Első nagylemezét mutatja be a gyermekvédelmi gondoskodásban élő fiatal, Ágoston Alex, művésznevén alexgoston 2024. január 13-án, szombaton, 18 órakor Szegeden a Csongor tér 8. szám alatt, tudtuk meg a Szeged-Csanádi Egyházmegye Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltatótól.

Ágoston Alex, az ÁGOTA Közösség Dr. Foltán József Országos Katolikus Egyházi Módszertani Lakásotthonában élő 18 éves fiatal, néhány éve érdeklődik a hangmérnöki és a dalszerzői pálya iránt. A 9 évesen gyermekvédelmi gondoskodásba került fiatal saját magát képezve, stúdiójának kellékeit önállóan beszerezve jutott el odáig, hogy 2023 végére összeállt első nagylemeze. Az ezen szereplő dalok hangszerelése, szövege is az ő munkája. A szerző emellett az ÁGOTA Podcast sorozat hangmérnöke.  

Az alexgoston művésznevet választó, főként a trap és a pop műfajában járatos előadó eddigi 8 száma meghallgatható online is.

A fiatal az Ágota Közösség tehetséggondozó programja segítségével lehetőséget kap arra, hogy 2024. január 13-án (szombaton) 18 órakor Szegeden a Csongor tér 8. szám alatt mutathassa be nagylemezét egy koncerten. Ennek próbái már decemberben elkezdődtek.

A szervezők a koncertre várják azon 14. évüket betöltött érdeklődőket, akik kíváncsiak egy fiatal zenész pályájának indulására, emellett nyitottak arra, hogy a dalokon keresztül közelebb kerüljenek egy gyermekvédelmi gondoskodásban élő sorsállapotához.  

Az eseményre ITT lehet jelentkezni.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb