Mindenmás

Balesetes délután: lesodródott az útról, kidöntött egy villanyoszlopot, majd az árokba borult egy autó Ásotthalomnál, két másik jármű pedig Csongrádon ütközött

Két baleset is történt Szeged környékén csütörtök délután öt óra környékén. Az egyik esetben lesodródott az útról egy autó Ásotthalomnál, két másik jármű pedig Csongrádon ütközött.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint két autó ütközött Csongrádon, a Fő utcában. Szerencsére személyi sérülés nem történt a balesetben, az egyik jármű viszont akadályt képez az úton, így torlódásra számíthatnak a közlekedők.

Közben a katasztrófavédelem egy újabb balesetről számolt be. Mint írták, lesodródott az úttestről, majd kidöntött egy villanyoszlopot és az árokba borult egy személyautó az 5509-es úton, Ásotthalom közelében. A ruzsai hivatásos és a mórahalmi önkéntes tűzoltók áramtalanították a járművet. A társhatóságok is a baleset helyszínén dolgoznak.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb