Mindenmás

Napi pakk: délelőtt esős, délután napos időjárás jön ma Szegedre, Korda Gyuri bácsi születésnapján

Csapadékosan, esősen indulhat a reggel, de délutánra már kisüt majd a nap Szegeden! Hideg sem lesz túlzottan, 13 fok körül alakul majd a hőmérséklet. A kellemes időjárás mellett muszáj megemlítenünk, hogy a világ nem lenne olyan király Korda Gyuri bácsi nélkül, aki pont ezen a napon lett 85 éves! A reggeli kávé mellé összeszedtünk neked mindent, ami fontos lesz ma, itt a Szeged365 napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS KORDA GYURI BÁCSI SZÜLETÉSNAP

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Titusz, Leona, Agamemnon, Amélia, Angéla, Benedetta, Benita Izabell, Izabella és Rut nevű Szeged365 olvasónak! Érdekességek:

  • 119 éve született Papp László többszörös bajnok birkózó, edző, jogász. Hétszeres magyar bajnok és 15-szörös magyar válogatott volt,
  • 85 éve látta meg a napvilágot a szegediek nagy kedvence, Korda György táncdalénekes, sportriporter (Szeretni kell, a Lady Karnevál),
  • 61 éve Till Lindemann, a Rammstein zenekar egyik alapítótagja, énekes, dalszövegíró,
  • 50 éve pedig Gáspár Győző, “Győzike”, cigány származású show-man, zenész, a Romantic együttes alapítója.

ESŐS DÉLELŐTT, NAPOS DÉLUTÁN

Csütörtökön többfelé indulhat záporokkal a nap, délen, délkeleten, vagyis Szeged környékén egy-egy zivatar sem kizárt. Napközben az ország nagy részén sok lesz a napsütés, de helyenként futó záporok előfordulhatnak. A nyugatias szél az ország északi tájain és az Alföldön erős, néhol viharos lehet. Kora tavaszias időre számíthatunk 8 és 14 fok közötti maximumokkal.

A CSONGOR TÉR LEZÁRVA

120 új parkolót hoznak létre Szegeden. Decemberben a Víztorony téren kezdődött meg a munka és Nagy Sándor, gazdaságfejlesztési alpolgármester már akkor azt nyilatkozta, hogy januárban a Csongor téren is elkezdik kialakítani az új parkolókat. Nos, ennek az ideje is elérkezett, hiszen tegnap lezárták a teret, pedig több autó is állt még a helyszínen.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb