Sport

“Az elmúlt másfél év nem életem legsikeresebb másfél éve volt” – elárulta Szita Zoltán, miért hagyja el a szegedi csapatot

A lengyel Wisla Plockban folytatja a pályafutását Szita Zoltán, a OTP Bank-Pick Szeged kézilabdacsapatának magyar válogatott játékosa – írtuk meg tegnap, majd most az is kiderült, hogy miért hagyja el Szegedet. Szita Zoltán az M4 Sportnak nyilatkozott a váltásról, és az elmúlt időszakról.

“Aki követi a kézilabdát, az láthatta, hogy az elmúlt másfél év nem életem legsikeresebb másfél éve volt. Az, hogy miért a Plock, az pedig az edző személyében szerintem könnyen megválaszolható” – nyilatkozta a kézis, aki hozzátette, hogy attól, hogy elhagyta a lengyel klubot, még tartották a kapcsolatot. Mint kiderült, a Plock csapatánál pont az ő posztján hiány volt, így jött a váltás.

EGY BAJNOK CSAPATHOZ JÖTT HAZA

“Sokat tanultam, nyilván az aláírás körülményei is mások voltak, amikor aláírtam a szerződést, akkor Covid volt, a kinti klub jövője is kérdéses volt, a szponzorok miatt, más volt a rendszer, de egy bajnok csapathoz jöttem haza” – válaszolta Szita arra a kérdésre, hogy megbánta-e, hogy hazajött Szegedre Lengyelországból, mint mondta, azóta változtak a dolgok. Bevallása szerint a szegedi csapat is látta, hogy valami nem működik az elmúlt időszakban. A teljes interjút ITT tudod megnézni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb