Sport

Új év, új bejelentés: meghosszabbította szerződését Borut Mackovsekkel a Pick Szeged

Újabb bejelentéssel indította az évet az OTP Bank – PICK Szeged . A klub 2026. június 30-ig meghosszabbította szlovén válogatott játékosukkal, Borut Mackovsekkel a szerződését.

“Először is szeretnék mindenkinek boldog új évet kívánni! Kezdjük 2024-et egy újabb bejelentéssel, klubunk 2026. június 30-ig meghosszabbította Borut Mackovsek szerződését. Szlovén válogatott játékosunk negyedik idényét tölti nálunk, csapatunk egyik alapembere, a védelem egyik oszlopa, így örömmel közlöm a HandballFamily tagjaival, hogy Borut továbbra is bennünket erősít – nyilatkozta Kiss Bence, cégvezető.

2020 ÓTA ERŐSÍTI A KÉKEK CSAPATÁT

A háromgyerekes édesapa, Borut Mackovsek 2020 nyarán érkezett az OTP Bank – PICK Szeged csapatába. Eddig 188 meccset játszott kék mezben, összesen 420 gólt dobott. A Bajnokok Ligájában 87 találatot jegyzett, ezzel a házi góllistán a 29. helyen áll. 2021-ben és 2022-ben magyar bajnoki címet szerzett a Kékekkel. Jelenleg a szlovén nemzeti együttessel a jövő héten kezdődő Európa-bajnokságra készül.

“JÓ HELYEN VAGYUNK!”

“Nagy öröm nemcsak nekem, hanem a családom számára is, hogy sikerült meghosszabbítani a szerződésem. Jó helyen vagyunk! Egy csodaszép városban élhetünk, egy nagyszerű klubban szerepelhetek, méghozzá egy fantasztikus szurkolótábor előtt” – nyilatkozta Borut Mackovsek. 

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb