Szegedi Arcok

Úgy tűnik bezárja szegedi üzletét az egyik ruházati világmárka (frissítve)

A kiárusításból megmaradt árukészlet zárt ajtók mögött, bedobozolva fogadja a járókelőket a szegedi Napfény Parkban található LC Waikiki üzletben, ahogy az a ma készült fotón is látszik, melyet egyik lelkes olvasónk küldött a szerkesztőségünknek. Köszönjük neki.

A világmárka 2021.áprilisában érkezett Szegedre, ahogy ezt a Napfény Park Facebook oldalán visszakereshetjük. Nem véletlenül jött nagy reményekkel, hiszen akkor már több, mint 1000 üzlettel több, mint 40 országban voltak jelen a piacon – írja a We Love Budapest egy 2020-as cikkében.

“MINDENKI MEGÉRDEMLI, HOGY JÓL ÖLTÖZHESSEN”

Mondja a cég filozófiája, és jelen pillanatban úgy tűnik mégis elköszönnek Szeged városától. Vajon mi lesz helyette? Erre a kérdésre kerestük a választ, ezért írtunk az ügyben a Napfény Parknak. Amint megérkezik a válasz, megosztjuk veletek.

Az mindenképp elgondolkodtató, hogy az elmúlt időszakban nem ők az első üzlet, akik lehúzzák a rollót. 2023. decemberében egy másik bolt is búcsúzott

FRISSÍTVE (2024. 01. 08.)

Hétfőn befutott a Napfény Park marketing csapatának válasza a bezárással kapcsolatban. Mint írták, az LC Waikiki üzlet bezárásával kapcsolatban sajnos nem áll módjukban információt nyújtani.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb