Mindenmás

Elloptak egy autót Székkutason, szemtanúkat keresnek az ügyben

2024.01.06-án délelőtt lábakélt egy VW Polonak, melyet tulajdonosa azóta is nagy erőkkel keres, és az eltulajdonítás ügyében feljelentést tett. “Utolsó információink szerint az M5-ös autópályán volt, du 15:00 után, tehát már bárhol lehet” – írja az autó feltételezhető tulajdonosa.

ÚJ INFORMÁCIÓT OSZTOTT MEG AZ ÜGYBEN A MAI NAPON

“Még mindig nagyon keressük, Székkutasról tegnap ellopott ezüst VW polonkat, DE most abban szeretnénk segítséget kérni, hogy bárki látott egy elég fura kinézetű ‘rasztás’ hajú, nem túl öreg férfit SÉTÁLNI, és emlékszik kicsit jobban a kinézetére, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! Tegnap reggel 9 óra tájékán tartott gyalog feltehetően Vásárhelyről Székkutas felé” – tette közzé a HMVHLY CAR LIFE Facebook csoportban.

Forrás: Lopott, eltűnt autók Facebook csoport

Aki tud valamit az üggyel kapcsolatban, az jelentkezhet a rendőrségnél, illetve a tulajdonos is várja az információkat. További részleteket és elérhetőséget ITT találsz.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb