Kikapcs

2024-ben újra düböröghet a Kecskeméti Repülőnap

Nekünk, szegedieknek ha programról van szó, akkor a könnyű megközelíthetőség miatt terítéken lehet Budapest mellett Kecskemét is. 2024 is izgalmasnak ígérkezik e tekintetben. A 2021-ben sikeresen megrendezett Kecskeméti Repülőnap és Haditechnikai Bemutató után a Honvédelmi Minisztérium, a korábbi gyakorlathoz hasonlóan egy év kihagyást követően 2023-ra tervezte az eseményt, és végül 2024-ben bonyolítja le.

A 2023 december végén kiadott Honvédelmi Közlöny szerint idén augusztusban pótolhatják a tavaly elmaradt repülőnapot, hiszen ebben a honvédelmi miniszter utasítást adott az esemény megszervezésének és végrehajtásának előkészítésével összefüggő feladatokról – írja a kecskemet365.hu.

A 2024-es Kecskeméti Repülőnapot és Haditechnikai Bemutatót a tervek szerint augusztus 24-én és 25-én rendeznék meg.

KÜLÖNLEGESSÉGEKRE IS LEHET SZÁMÍTANI

A 2024-es repülőnap a Magyar Honvédség számára is jó alkalom lesz, hogy olyan technikákat is bemutathasson a nagyérdemű részére, amelyeket vagy egyáltalán nem, vagy csak néhány alkalommal láthattunk nyilvánosan, mint például az új Airbus H-225M közepes, többcélú helikoptereket, de az idei évre tervezik az első Embraer KC-390 Millennium átadását is a Magyar Légierő részére, így az augusztus végi bemutatkozásuk akár meg is valósulhat – írja az airshowinfo.hu.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb