MindenmásVideo365

A jó szakember aranyat ér, a megbízható és kreatív szakember értéke a mai világban pedig leírhatatlan. A Szeged365 bekukucskált az SSI Home Design műhelyébe! (videó)

Januárban, miközben sokan még az ünnepek utáni lassabb tempóban élik az életüket, az SSI Home Design pezsgő műhelyében nem viccelnek, már ezerrel megy a munka. Nagy Leventét és csapatát leptük meg ma, akik éppen egy újévi egyedi bútort raknak össze mindössze egy nap alatt. Levente és csapata a kemény munka és a kitartás mintaképei, hiszen náluk januárban sem áll meg az élet. Mutatjuk milyen csodák készülnek el a kezeik alatt.

A SSI Home Design számára az év első hónapja sem a pihenésről, hanem a folyamatos munkáról és alkotásról szól. Az ünnepek alatti leállások helyett ők a folyamatos innovációra és a minőségi bútorgyártásra fókuszálnak. Nagy Levente elárulta nekünk, hogy ez az odaadó hozzáállás és a szakmai tudás kombinációja, amely lehetővé teszi számukra, hogy gyorsan, de mégis tökéletes minőségben gyártanak.

Nem bírtunk magunkkal és már így az év elején bekukucskáltunk az alkotó műhelyükbe, ahol a tervezéstől a kivitelezésig minden a precizitás jegyében történik. A látogatásunk alatt Nagy Levente és csapata bemutatta, hogy milyen kitartó munkával és odafigyeléssel készülnek az egyedi bútorok, amelyek minden vevőjüket lenyűgözik. Ezen mi sem csodálkozunk, elképesztő milyen gyorsan és hatékonyan dolgoznak.

A legfontosabb a jó, megbízható alkotó közösség, akik megvalósítják azokat az álmokat, amiket mi elképzelünk. A jó szakember aranyat ér, a megbízható és kreatív szakember értéke a mai világban pedig leírhatatlan. Felújítasz, építesz, szépítesz? Akkor feltétlenül keresd fel őket, mi csak ajánlani tudjuk őket! Telefon: +36 20 267 2802 / +36 20 536 7796

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb