MindenmásVideo365

Juronics Tamás és a Szent Vincent Rehabilitációs Alapítvány megható pillanatokat szerzett Tóth Nikinek. Mutatjuk! (videó)

A Szent Vincent Rehabilitációs Alapítvány munkatársa Száraz Ferenc kereste meg Juronics Tamást, Kossuth-díjas magyar táncművészt és koreográfust, valamint színházi rendezőt és érdemes művészt, a Szegedi Kortárs Balett művészeti vezetőjét, hogy erőt adó, megható pillanatokat szeretnének okozni Tóth Nikolett balett-táncosnak.

Niki egy évvel ezelőtt egy tragikus balestet élt túl, amikor ráomlott Budapesten egy építkezés melletti fal. A balett-táncos csodával határos módon túlélte a balesetet, de olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kerekesszékbe került. A Szent Vincent Rehabilitációs Alapítvány azonnal Niki segítségére sietett, és elkezdődött a hosszú rehabilitáció.

„Most a Szent Vincent Rehabilitációs Alapítvánnyal igyekeztünk boldog pillanatokat szerezni Nikinek” – nyilatkozta Détári Vilmos. Az Alapítvány megkereste Juronics Tamást, aki természetesen nagy örömmel segített abban, hogy megható pillanatokkal adjanak lelki erőt Nikinek.

“Ez egy reményteli üzenet is!” – ezt már Détári Vilmos, az alapítvány alapítója árulja el nekünk, aki hisz abban, hogy a gyógyulás nem csak fizikai, hanem lelki folyamat is. Az alapítvány célja, hogy támogatást nyújtson mindazoknak, akik a testi és lelki sebeikből kívánnak felépülni. Nézd meg a megható pillanatokról a videót, amelyben Juronics Tamás, Détári Vilmos és a Szent Vincent Alapítvány munkatársa Száraz Ferenc mellet Tóth Niki is nyilatkozik exkluzív a Szeged365-nek.

Kérünk mindenkit, aki teheti, segítsen, és támogassa az Alapítványt. Minden apró hozzájárulás számít, hogy a világ egy kicsit jobb hely legyen. Szent Vincent Rehabilitációs Alapítvány Adószám: 19312615-2-06 Számlaszám: 50468328-10004586 Nemzetközi számlaszám: HU195046832810004586 Székhely: 6726 Szeged, Cserőke utca 4. Legyünk együtt erősek és támogatók! 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb