Közélet

Megvan a pontos időpont: ezekben a percekben zárják le a Huszár Mátyás rakpartot a forgalom előtt

Mint korábban megírtuk kedden, azaz a mai napon a Tisza magas vízállása miatt megint lezárják a Huszár Mátyás rakpartot a forgalom előtt. Nagyon sokan érdeklődtetek a pontos időpont után, most kiderült január 9-én, kedden pontosan este hat órakor zárják le a rakpartot.

December 31-én zárták le a Huszár Mátyás rakpartot Szegeden, mert árhullám vonult végig a Tiszán, majd 5-én, pénteken nyitották meg az autóval közlekedők előtt. Nos, nagyon úgy fest, hogy eddig tartott a megszokott közlekedési rend, ugyanis kedden reggel 9 óra óta ismét tilos megállni, majd, mint kiderült, ma este 6 órától le is zárják a Huszár Mátyás rakpartot.

Mint a Rádió 88 írta, a szegedi Polgármesteri Hivatal tájékoztatásából kiderül, hogy a Tiszán levonuló árhullám megközelítette a szegedi alsó rakpart szintjét, azaz az 560 centimétert. Az árhullám az előrejelzések szerint pénteken vagy szombaton tetőzik, utána apadás várható.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb